Ovaj recept idealan je za vas ako ste se zaželjeli gulaša na malo drugačiji način. Vrlo je praktično i to što ga možete napraviti više pa ne morate razmišljati što jesti idući dan za ručak
ODLIČAN RECEPT
Teleći gulaš s pivom topli je obrok koji će oduševiti okusom
Sastojci:
- 800 g teletine
- glavica luka
- 100 g gljiva
- 2 češnja češnjaka
- žličica senfa
- vezica peršina
- nekoliko listića kadulje
- 3 dl piva
- malo brašna
- sol
- papar
- crvena paprika
- lovor
Priprema:
Luk i češnjak nasjeckajte i popržite svijetlo na malo ulja, pa ga izvadite. Dodajte meso prethodno uvaljano u brašno i pustite neka se zapeče sa svih strana. Vratite luk i izmiješajte ga s mesom. Posipajte crvenom paprikom i dodajte gljive. Posolite, dodajte svježe mljeveni crni papar i zalijte meso pivom dodajući ga malo po malo da se pjena ne bi izlila.
Mesu dodajte lovor, senf i kadulju te kuhajte na slabijoj vatri dok meso ne omekša. Kad je meso postalo mekano, posipajte gulaš nasjeckanim peršinom i poslužite vruće. Prema želji poslužite uz palentu.
Odaberi temu koju želiš pratiti
Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku