Tajni znakovi svingera: Evo što pitati nekoga s crnim prstenom, zbog ananasa će vam i kucati... | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 180

Tajni znakovi svingera: Evo što pitati nekoga s crnim prstenom, zbog ananasa će vam i kucati...

Tajni znakovi svingera: Evo što pitati nekoga s crnim prstenom, zbog ananasa će vam i kucati...

Nanognica svingerima simbolizira to da je žena udana ili predana svom partneru/mužu/ljubavniku, ali je ipak dostupna drugim muškarcima za seksualne avanture uz pristanak partnera ili muža

VIDEO

Ako niste znali, da, postoje svingerski simboli koje svingerska zajednica koristi za privlačenje drugih potencijalnih partnera. No, iako su otvoreni za seksualne odnose van svoje zajednice, to ne znači nužno da će imati odnos s bilo kim, jer su oni zapravo jednako izbirljivi kao i bilo koji drugi pojedinac u društvu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

specka svinganje paru poboljšalo vezu 00:57

Krenulo je ljeto pa su te zabave još više aktualne i lakše dostupne. Ako vas zanimaju takve avanture ili ste jednostavno samo znatiželjni i želite vidjeti kakvi ljudi su svingeri, donosimo vam osam znakova koji upućuju na to da je netko svinger.

1. Ananas

Ananas je kroz stoljeća predstavljao gostoljubivost i entuzijastičnu dobrodošlicu. Kada svingeri drže ananas na terasi, vratima ili poštanskom sandučiću, to implicira da je u tijeku svingerska zabava. Kada je ananas okrenut naopako, to predstavlja da osoba traži svingersku zabavu. 

Popularnost naopako okrenutog ananasa učinila ga je prihvatljivim za odjeću i razne druge predmete kao tajnu poruku u zajednici svingera. Svingeri koriste ovaj simbol kako bi se prepoznali usred bijela dana. Očigledno je da je ananas ostavljen na ulaznim vratima usred noći poziv da im se pridružite u akciji.

2. Pampas

Ova trava je tajna šifra koja pokazuje da njen vlasnik cijeni alternativni stil život. Nažalost, u slučaju pampasa, zbog povezanosti sa svingerima mu je pala prodaja. No, ako ipak vidite pampas ispred nekih vrata ili u dvorištu, a imate neku sumnju da bi se tu mogla odvijati svingerska zabava, onda vam je to potvrda.

3. Posebni simbol svingera - 'ljuljačka'

Kako bi razlikovali svingere od drugih koji nose te dodatke bez znanja o tajnom značenju, mnogi svingeri radije tetoviraju simbol "ljuljačke" ili je imaju u nekim drugim oblicima na sebi.

4. Crni prsten na desnoj ruci

Brojni parovi koji nose crni prsten mogu potajno implicirati da vole swinganje. U slučaju da vam priđe netko tko nosi tamni prsten na desnoj ruci, započnite razgovor: 'Vidim da nosiš crni prsten na desnoj ruci. Možda smo članovi istog kluba'. 

5. Vrtna oprema i dekoracija za dom

​Sljedeći put kada ostanete bez šećera i trebate pokucati susjedu, pažljivo promatrajte njegov/njezin izbor vrtne opreme i ukrasa za dom.  Naime, svingeri vole bijelo kamenje za uređenje okoliša i ružičastu ili ljubičastu dekoraciju kao tajnu poruku kojom signaliziraju drugim svingerima gdje se nalaze.

I vrtni patuljci mogu izgledati neukusno, ali ironično, oni su kič i pošteni. Jer ovo su tajne šifre koje signaliziraju da bi gospodin i gospođa mogli zatražiti da stavite ključeve automobila u staklenu zdjelu.

6. Jacuzzi

Ako imate hidromasažnu kadu u vrtu to se također smatra tipičnim svingerskim mentalitetom jer ih oni često vole koristiti na svojim zabavama. Iako je može imati svatko, ako je na vidljivom mjesto moguće je da su vam susjedi svingeri.

7. Narukvice

Neki svingeri mogu imati vlastite brendirane narukvice kako bi svingeri mogli identificirati jedni druge. Također je vrlo suptilna i poštuje privatnost pojedinca koji je nosi.

Ono na što morate posebno obratiti pozornost su univerzalni muški i ženski znakovi koji su postavljeni vodoravno s križanjem krugova te s tri plusa s obje strane.

8. Nanognica - skrivena poruka

Nanognica svingerima simbolizira to da je žena udana ili predana svom partneru/mužu/ljubavniku, ali je ipak dostupna drugim muškarcima za seksualne avanture uz pristanak partnera/muža. Postoje dva tipa takvih nanognica.

U slučaju da nanognica sadrži srca, to implicira da je supruga posvećena svom mužu, ali da je ipak slobodna izlaziti s drugim muškarcima i imati seksualne odnose od obostrane koristi.

Ako pak sadrži slovo Q i simbol pika, ponekad popraćeno tetovažom igraće karte i slova Q unutra, to obično znači da žena ima seksualnu sklonost prema crncima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 180

VIDEO

10 ranih znakova alkoholizma - alarmi koje ne smijete ignorirati
OSVIJESTITE SE NA VRIJEME

10 ranih znakova alkoholizma - alarmi koje ne smijete ignorirati

Ako vam se društveni život organizira oko alkohola, ako se brinete da biste mogli u nekom trenutku ostati bez alkohola i sramite se zveckanja boca - možda ste u problemu

Dnevni horoskop za subotu 29. lipnja: Raka sve živcira, a Jarac će zahladiti ljubavni odnos
ŠTO VAS OČEKUJE DANAS?

Dnevni horoskop za subotu 29. lipnja: Raka sve živcira, a Jarac će zahladiti ljubavni odnos

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 29. lipnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Gotovi u trenu: Kako ukloniti tvrdokornu masnoću s roštilja
VRLO LAKO

Gotovi u trenu: Kako ukloniti tvrdokornu masnoću s roštilja

Ljeti često roštiljamo i uživamo u pečenim delicijama, stoga je bitno znati jednostavno i lako očistiti rešetke, kako bismo što manje vremena trošili na taj dosadni posao