Baš sve je super ispod peke, čini mi se da bi i drvo bilo užitno.
Dk
Deaktivirani korisnik
09.7.2014.
Odustani
kruh ispod peke je mrak, teletina ispod peke fantazija :):):)
Dk
Deaktivirani korisnik
09.7.2014.
Odustani
Janjetina s krumpirom nekako najdraža opcija:)
ko
konoba
10.7.2014.
Odustani
Ovdje ima dosta toga za demantirati. Npr. za janjetinu se može reći da je najkaloričnije meso. Za usporedbu janjetina je puno kaloričnija od svinjetine.
Glede p
ripreme peke neke su stvari također slabo savjetovane.
Izbor mesa na par mjesta je također krivo savjetovan.
Prikaži još ↓
Mustafa Aga
09.7.2014.
Odustani
Samo bez domace masti...
v3
vana 3
09.7.2014.
Odustani
Spremanjem jela ispod peke svježe meso i domaća mast čine začini čine čuda za nepca
Bezobrazno zelene
09.7.2014.
Odustani
Svako meso je dobro ispod peke, samo je treba znati spremiti ..))
fr
frčka
09.7.2014.
Odustani
peka je u stvari nastala davno kad nisu imali vremena stajati kraj ručka jer je bilo posla preko glave... sve su zmješali i ostavili da se peče... sve ostalo su
naknadno izmišljene kerefeke... (u kninu sam jela teletinu ispod peke.... odvalila sam se... dva dana sam bila sita)
Prikaži još ↓
Ka
Kalea
09.7.2014.
Odustani
Ne slažem se s ovim dijelom da meso mora biti svježe. Naprotiv, moji gosti kojima sam pripremao jelo pod pekom još se sjećaju toga. :)
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .