Obavijesti
Tajna velikih majstora peke je u svježem mesu, ribi i uljima
Komentari 22
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

tv
Baš sve je super ispod peke, čini mi se da bi i drvo bilo užitno.
Dk
kruh ispod peke je mrak, teletina ispod peke fantazija :):):)
Dk
Janjetina s krumpirom nekako najdraža opcija:)
ko
Ovdje ima dosta toga za demantirati. Npr. za janjetinu se može reći da je najkaloričnije meso. Za usporedbu janjetina je puno kaloričnija od svinjetine. Glede p Prikaži još ↓
Mustafa Aga
Samo bez domace masti...
v3
Spremanjem jela ispod peke svježe meso i domaća mast čine začini čine čuda za nepca
Bezobrazno zelene
Svako meso je dobro ispod peke, samo je treba znati spremiti ..))
fr
peka je u stvari nastala davno kad nisu imali vremena stajati kraj ručka jer je bilo posla preko glave... sve su zmješali i ostavili da se peče... sve ostalo su Prikaži još ↓
Ka
Ne slažem se s ovim dijelom da meso mora biti svježe. Naprotiv, moji gosti kojima sam pripremao jelo pod pekom još se sjećaju toga. :)
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .