Obavijesti
komentari
Tajna najfinije turske kave: Ona se ne kuha niti u nju ide mlijeko
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

duš man
btw... eto, tko ne zna neka proba kavu kuhati ovako.... u džezvi na suho griješ 2- 3 žličice kave stalno miješajući da ne zagori... kad se osjeti ugodan miris , doliješ vruću vodu i šećera po volji.... ostaviš par minuta i točiš u šalice....
Ekscem
mljevene ili u zrnu
..lola.
Mislim da je to pravo kuhanje turske kave, mljevena ide
Dk
Turska kava se prelijeva vodom.Tako ja radim.Mali ritual u kojem uživam.
duš man
mljevene, naravno..😀.... i to napraviš 5 min prije nego ti muž dođe, da odmah kaže " dušo, nešto ti miriši kavica"..😙.. stvarno, cijela kuća miriše...pozzzzz
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .