Obavijesti
Tajna dobrog roštilja: Meso u marinadi treba stajati 24 sata
Komentari 4
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

PapaŠtrumpf
Češće okretati meso i malo polijevati uljem i začinima da se osuši i otvrdne
Dk
Sad dok je toplo vrijeme nametavam se s tim roštiljem ko prasac
I3
ja bi :) mljac
deshru
osim recepata ovaj članak je čista demagogija i pomašaj! mesno s roštilja je meko i slasno ako se poštuju pravila termičke obrade, a ne pacanja ili "kupanja". i Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .