Obavijesti
komentari
Svi na Bundek: Zagrijavamo se za Praznik rada uz okuse Azije
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

zvrka1977
Hoće li bar jedan dan na meniju biti hrvatski roštilj?
mudodokolenko
kaki je to rvatski roštilj,toga više nema sad su uvozni,naš je posta pljeskavice i čevapi ali i to je uvozno
v1
Kotlet teleca jetra kobasice svinjska vratina,brizle,carsko meso...zvuci bolje od cevapa vjesalica,mazalica..
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .