Obavijesti
članak
Svi drugi su u krivu, evo kako u Bologni rade originalni bolonjez
Komentari 39
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Car Mrgud
Ja npr, bolonjez radim na sljedeći način, a evo i kako:
Dk
Najbolji je parizer🤪, pečeni ,ispod peke, na lešo , dinastan, na gulas, pečen na roštilj , sirov, u tijestu, uz sapunice...
Nisam neki kuhar al bravo ja jer sad znam da ga skoro isto tako radim a nisam nikad tražio orginalni recept. Radim sve isto samo koristim crveno vino a ne bijel Prikaži još ↓
HeIIoween
Vjerujem nitko ovdje ne stavlja mlijeko u bolonjez, zna se kako se radi bolonjez...
ČA!!
Jedno od mojih najomiljenijih jela. Obožavam to jelo.
77
najbolji.su uz sir
li
Pogledajte samo kako su ti shefovi masakrirali naša domaća izvorna jela.
SadoDado
ja ga radim na svoj način,dodam u njega malo domaće srirache,chayen-a i limunskog timjana...za prste polizat,ljuto i fino...
Demetra 💙
Na 300 grama mesa čak 2 dl mlijeka? Ideš! Ja stavim puno manje. Baš ću probati.
Ko
Kad sam u gostima pa mi ponude špagete bolonjeze popišam im se kasnije u sudoper
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .