Kad bi znali što se sve u kuhinjama radi nikada u restoranu ne bi jeli. Nikada.
HeIIraiser
26.7.2022.
Vrlo rijetko idem, ne isplati se nikako
Dk
Deaktivirani korisnik
26.7.2022.
Također. Možda jer volim kuhati. Dogodi se da odem ali stvarno rijetko.
HeIIraiser
26.7.2022.
Tko ne voli kuhati 😁 zbog toga i ne želim ići...to što mi oni serviraju napravim i doma a dođe me puno jeftinije i nitko me ne želi prevariti
Dk
Deaktivirani korisnik
26.7.2022.
Ima ih podosta da ne vole. Mene opušta i veseli. 😊
ibezan
26.7.2022.
Idem u restoran mozda jednom godisnje ali samo u jedan gdje poznajem vlasnika pa otprilike sam sigurna u hranu.Drugdje nigdje.
Dk
Deaktivirani korisnik
26.7.2022.
Ibezan, upravo to. Rijetko i provjereno.
AŠ
Američki Šerif
26.7.2022.
Ja idem u restoran obavezno svaki radni dan, većinom samo u azijske i kineske i nikada nikakvih problema, hrana je uvjek svijezža i kvalitetna. Uvjek u isto vri
jeme ručka, švedski stol, sam si stavljaš koliko želiš pojesti i šta želiš, piće slobodno uzimaš koliko želiš. Uz sve to ima hrpu obiteljskih restorana gdje isključivo obitelj koja drži restoran radi u njemu i od njega žive, i nije im u interesu raditi gluposti da otjeraju goste, već sa srcem rade da udovolje svim gostima, tako da vaše priče ne drže vodu za sve restorane.
Prikaži još ↓
de
dejo36
26.7.2022.
A cuj, tak su mi mi rekli kad odes u pivovaru i vidis, nikad vise neces htjeti piti pivu.Ma jok, pijem i dalje
zg
zgstrong888
26.7.2022.
Isto si i kruh peces svaki dan? Cips,cokolade,pivo,vino? Sve si doma radite?😁
HeIIraiser
26.7.2022.
Ne, po čips, kruh i čokoladu idem u konzuma...
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .