Obavijesti
komentari
Sve o brašnu po vrstama: Koja su najbolja za određena jela i slastice te po čemu se razlikuju
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

B1
nikad nisam kužio ove tip-ove 400, 550..
Dk
Tipovi brašna ovise o procesu mljevenja zrna (koji dio zrna i koliko sitno).Neke vrste kruha i kolača ne možeš napraviti ako ne koristiš baš određeni tip brašn Prikaži još ↓
B1
koristim redovito brašno glatko i oštro, nikada ne kupujem po tipu
Dk
Tip brašna mora pisati jer postoji razlika. Za neke je ta razlika bitna.
B1
Kojih tipova bijelog glatkog brašna ima npr?
lB
Ovi niski tipovi brašna su za bijeli kruh lisnato tijesto i peciva. Sto je viši tip Laze da je kvalitetnije ima vise pepela bla bla bla bla !
Dk
Bernarda, hvala. Ja sam bila odustala...imala sam najbolju namjeru. Pozzz za oboje.
B1
tipovi brašna su švapske gluposti koje danas ne kuži 99% potrošaća nego kupuje isključivo na osnovi navedene finoće mljevenja
VolbeatDbv
Ne slažem se brk, itekako ima razlike od tipa do tipa. Primjerice, u zadnje vrijeme za pravljenje dobrog kruha iskuljučivo koristim polubijelo 850, jer ima nešt Prikaži još ↓
VolbeatDbv
Primjerice, ošto 400 je najbolje (meni) za zadnje premjesivanje tijesta za pizzu i sl, jer daje hrskavu koricu i ne lijepi se za tijesto
Dk
VB, oštro vrlo malo koristim. A ovo za pizzu ima logike. Iako ja stavim ulja i malo mlijeka pa dobijem super koricu.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .