Obavijesti

Lifestyle

Komentari 8

Svaki horoskopski znak ponaša se drugačije dok vara: Evo kako otkriti preljubnika po Zodijaku

Svaki horoskopski znak ponaša se drugačije dok vara: Evo kako otkriti preljubnika po Zodijaku

Ako slutite da vam je partner možda nevjeran, karakteristike u ponašanju njegovog horoskopskog znaka bi vam mogle pomoći da otkrijete ima li nekog sa strane

VIDEO

Kad je riječ o ljubavi i vezi, nema ništa važnije od izgradnje povjerenja među partnerima. Od razgovora do izlazaka i braka, povjerenje u vašu vezu i partnera temelj je ljubavi koja može trajati zauvijek.

POGLEDAJTE VIDEO: Zbog ovih znakova ćete patiti

Pokretanje videa...

Horoskop VIDEO

Ali kad je to povjerenje narušeno, osobito nečim poput nevjere, može biti gotovo nemoguće vratiti ga. Nažalost, može biti teško znati je li netko iskren prema vama ili nije. Ako slutite da vam je partner možda nevjeran, karakteristike njegovog horoskopskog znaka bi vam mogle pomoći da otkrijete ima li nekog sa strane.

Ovan: Prestaje pokazivati ​​fizičku naklonost.

Ovnovi su odvažni i najstrastveniji ljubavnici od svih znakova. Kad je riječ o romantici i obasipanju voljenih osoba nježnošću, nitko to ne radi kao oni. 

Ni kavu ne trebaju: Horoskopski znakovi koji su ujutro super volje i puni elana za novi dan
Ni kavu ne trebaju: Horoskopski znakovi koji su ujutro super volje i puni elana za novi dan

Ovan će vas oboriti s nogu svojim šarmom i ponašati se prema vama kao da ste jedina osoba na svijetu. Da ne spominjemo, ovaj lako zapaljivi znak voli seks i sve vezano za njega. 

Dakle, ako primijetite da dobivate manje oproštajnih poljubaca ujutro ili ne potencira maženje navečer pred televizijom, to bi mogao biti znak da je naklonost vašeg Ovan prešla drugoj osobi. 

Bik: Ne traže vaš savjet i mišljenje.

U početku je teško 'dešifrirati' Bikove, ali kad vas bolje upoznaju imaju tendenciju otvoriti se. Kada ovaj tvrdoglavi zemljani znak pronađe partnera s kojim želi biti na duge staze, možete biti sigurni da će vas pitati za savjet i mišljenje o gotovo svemu.

Bik želi partnera čije mišljenje cijeni i vjeruje mu, pa ako vam se odjednom čini da sve drži pod kontrolom bez vaše pomoći, možda je vrijeme da se zabrinete. Postoji velika vjerojatnost da te odgovore traže od nekog drugog.

Blizanci: Skrivaju svoj telefon.

Brbljivi i druželjubivi, ovi zračni znakovi koji vole zabavu neprestano proširuju svoje grupe prijatelja, hobije i osobne interese. Kada se nađete u vezi s Blizancem, oni su otvorena knjiga i vole dijeliti što misle. Možete očekivati ​​mnogo internih šala i glupih fotografija. 

Međutim, ako primijetite da je vaš partner odjednom postao jako tajnovit i skriva svoj telefon, možda postoji razlog za zabrinutost. Velike su šanse da skrivaju neke 'drske' poruke koje ne žele da vidite.

Rak: Imaju obrambeni stav i odbacuju sve što im ne odgovara.

Izlazak s Rakom je kao izlazak s najboljim prijateljem. Ovi nježni i brižni ljudi poznati su po svom strpljenju, što ih čini izvrsnim životnim partnerima. Nije važno s kakvim se preprekama vas dvoje možete susresti, uvijek možete računati da će Rak razmišljati o svačijim osjećajima. 

Prema znaku Zodijaka otkrijte kakva ćete biti mama: Lavice su razigrane, a Ribe njegovateljice
Prema znaku Zodijaka otkrijte kakva ćete biti mama: Lavice su razigrane, a Ribe njegovateljice

S jedne strane, tako je posebno lako znati kada su zainteresirani za vas i kada uživaju u vašem društvu. S druge strane, može biti zapanjujuće kada počnu pokazivati ​​znakove obrambenog stava. Ako vaš  partner koji je inače topao i pun ljubavi odjednom postane hladan ili čak odbojan, možda je umoran od 'pažnje' tuđih osjećaja.

Lav: Više se trude oko svog izgleda.

Izlazak s Lavom nije za one sa slabim srcem. Ovi vladari scene privlače pozornost kamo god krenu i vole biti srce zabave. Međutim, usprkos svom tom 'pauniranju', oni su vrlo odani partneri. Kada vas Lav voli, ima način da vas obasja svojim svjetlom i potakne vas da se osjećate kao da ste centar svemira. 

Međutim, ako se osjeća ne cijenjenim ponosni Lav bi mogao zalutati u tuđi zagrljaj. Možda biste se trebali zabrinuti ako primijetite da više izlaze nego inače i da se više trude oko svog izgleda.

Djevica: Iznenada su promijenili svoj raspored.

Djevice su praktične u svom pristupu ljubavi i vrlo predvidljive u svojim vezama. Ono što vezu s Djevicom čini tako ugodnom je to što uvijek znate što možete očekivati. Kad kažu da će nešto učiniti, možete vjerovati da će to učiniti bez podsjetnika. Ne mijenjaju često rutinu i sklone su se držati istih navika, hobija i dnevnog rasporeda. 

Dakle, ako vaš partner Djevica iznenada nije tamo gdje je rekao da će biti ili postoji neobjašnjiva promjena u njegovom rasporedu, postoji šansa da možda želi promijeniti stvari, a status vaše veze mogao bi biti jedna od stvari koju planiraju promijeniti.

Vaga: Hiperkritični su prema vašoj vezi.

Vaga je znak veza. Kao pošten i uravnotežen horoskopski znak, znaju kako potaknuti ljude da se osjećaju viđenima i posebnima. Čini se kao da uvijek znaju reći pravu stvar, zbog čega su neki od najboljih dugoročnih partnera od svih znakova.

3 znaka očekuje predivna zima: Ljubavni život bit će dinamičniji, a ni novac im više nije problem!
3 znaka očekuje predivna zima: Ljubavni život bit će dinamičniji, a ni novac im više nije problem!

Nitko ne razumije koliko je važno ohrabrivati ​​svoje voljene i bodriti ih kao Vaga. Stoga, ako ustanovite da vas vaš ljubavnik Vaga kritizira, propituje ili je iz vedra neba pronašao pet problema s vašom inače skladnom vezom, možda pokušava opravdati svoje ponašanje.

Škorpion: Prestaju vas uvjeravati u detalje.

Škorpioni su misteriozni zvodnici Zodijaka, što ih u početku može učiniti zastrašujućim. Iako im energija njihovog vodenog znaka daje duboku emocionalnu stranu, potrebno je puno povjerenja da bi se nekome otvorili. 

Međutim, jednom kad su u vezi, možete očekivati ​​da će vam se Škorpioni brzo otvoriti i da ćete im u neku ruku postati savjetnici. Gotovo da ne mogu ne podijeliti svaki detalj o svojim snovima i željama s onima koje najviše vole. 

Ali ako se iznenada osjećate kao da niste u toku sa svime što se događa u njihovom životu, možda vam neće ispričati cijelu priču (jer će je ispričati nekom drugom).

Strijelac: Prestaju objavljivati ​​tvoje slike.

Strijelci su zabavni, veseli i spontani ljubavnici. A kad ovaj vatreni vatreni znak nađe partnera koji dijeli njihove strasti, to može biti najveća avantura od svih. Kad je Strijelac zaljubljen za očekivati je da će na društvenim mrežama dijeliti niz fotografija zajedničkih trenutaka. 

Međutim, ako prestanu objavljivati fotografije, možda žele sakriti to što rade.

Jarac: Odbijaju veće zajedničke kupnje.

Jarci sporo ulaze u dugoročnu vezu. Za ovaj praktični znak ljubav je ulaganje u budućnost kao i sve drugo. I iako to ne zvuči super romantično, to je sjajan način da izgradite život s nekim. Kad ste u vezi s Jarcem, oni će vam dati sve na svijetu, bez obzira na cijenu. 

Dosta vam je mrguda? Ovo su najveseliji horoskopski znakovi
Dosta vam je mrguda? Ovo su najveseliji horoskopski znakovi

Međutim, ako se čini da oklijevaju oko neke zajedničke veće kupnje o kojoj ste već prije razgovarali - obratite pozornost. Možda se povlače i žele udružiti svoju imovinu s nekim drugim, piše MSN.

Vodenjak: Radije bi provodio vrijeme s prijateljima.

Vodenjak je znak prijateljstva. Kada osvojite njihovo srce, brzo će vas upoznati sa svojim timom i pobrinuti se da postanete dio društva. Možete očekivati ​​da će romantična veza s Vodenjakom izgledati kao da izlazite s najboljim prijateljem, a uz to dolazi i puno noćnih provoda s ljudima s koji su mu bliski. 

Ali ako počnu ustrajati u tome da sami izlaze ili provode vrijeme s prijateljima bez vas, postoji šansa da su se sprijatelji s nekim drugim.

Ribe: Postoji emocionalna distanca.

Ribe su najveći sanjari Zodijaka, a ljubav je obično ono o čemu najviše maštaju. Slatki, osjetljivi i emotivni, ne boje se otvoriti svoje srce i podijeliti svoje najintimnije misli sa svojim partnerom. Bilo da se radi o njihovim nježnim nadimcima za vas ili želji da pričaju o vama sa svojim bližnjima, Ribe znaju kako pokazati svojem partneru da je voljen. 

Ako im odjednom nedostaje uobičajene topline i emocionalne otvorenosti, možda je vrijeme za brigu. Zar im stvarno ništa ne pada na pamet? Ili samo dijele svoje tajne s nekim drugim? 

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA SEZONA EKSPERIMENTA S ANĐELKOM I RENEOM

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 8

VIDEO

Dnevni horoskop za ponedjeljak 16. rujna: Ribe će pogaziti riječ, a Strijelci steći povjerenje šefa
UZBURKANI POČETAK TJEDNA

Dnevni horoskop za ponedjeljak 16. rujna: Ribe će pogaziti riječ, a Strijelci steći povjerenje šefa

Pročitajte dnevni horoskop za ponedjeljak 16. rujna i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje