Novi broj magazina za uživanje u hrani donosi recepte za najbolje rižote, otkriva što sve napraviti s batatom i uvodi u svijet domaćeg kruha chefa Paula Hollywooda
Sva lica rižota, domaći kruh i peciva te slasna irska kuhinja
U novom broju Skuhatćute otkrijte sve tajne omiljenog umaka bolognese, kao i njegovu originalnu recepturu. Napravite li uz to i domaću tjesteninu, poslužiti ćete pravu talijansku gozbu. Naginjete li pak više irskoj kuhinji, novi broj magazina Skuhatćute donosi iznenađenje - recepte za jela koja možete pripremiti za nadolazeći blagdan svetog Patrika.
Ako još niste, upoznajte batat - namirnicu od koje možete napraviti čips, juhe, marmeladu i uživajte u jedinstvenom okusu.
U specijalu donosimo 16 recepata za rižot. Piletina, gljive, povrće, sir ili okusi Mediterana uvest će dašak egzotike u vaš uobičajeni obrok. No to nije sve - osim rižota, možete pripremiti i arancine, višestoljetni sicilijanski specijalitet koji će s tanjura nestati u tren oka.
Tu su i naši slavni kuhari - od Paula Hollywooda naučite sve tajne savršenog kruha, a stečeno znanje primijenite u pripremi talijanske pogače s krumpirom ili pereca od dizanog tijesta. Michael Schulson otkrit će vam formulu slasnih obroka i pokazati kako jednostavno u svojoj kuhinji pripremiti jela Dalekog istoka.
Ne zaboravite poslati omiljene recepte i fotografije jer najbolje nagrađujemo!
Skuhatćute potražite na kioscima uz 24sata svake subote po cijeni od 1,99 kuna.