Obavijesti

Lifestyle

Komentari 33

'Suprug je htio otvoreni brak i pristala sam, a onda je doveo neku ženu da živi s nama'

'Suprug je htio otvoreni brak i pristala sam, a onda je doveo neku ženu da živi s nama'

Eva je uvijek bila zadovoljna svojim tradicionalnim brakom, ali onda joj je nakon rođenja drugog djeteta i viška kilograma suprug predložio ideju otvorenog braka

VIDEO

Naći dodatne partnere dok ste u vezi dugo je bio tabu za mnoge ljude. Iako to još nije uobičajeno, postoji veliki interes za otvorenim brakovima i suživotom s više partnera.

Eva i njezin suprug Frank u braku su 10 godina i uvijek je vjerovala da postoji sklad i povjerenje u njihovom odnosu. No, lako se ta obiteljska idila može izokrenuti i netko kome ste bezuvjetno vjerovali odjednom više nije osoba koju ste zavoljeli.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Otkrila suprugu da je biseksualna, a on je odlučio pomoći joj da nađe djevojku: 'Tu nema ljubomore' 00:48

Frank je oduvijek bio jako orijentiran na obitelj, nikad nije dao ni najmanji razlog za sumnju da njegovi osjećaji prema Evi nisu istiniti ili da bi radije imao drugu ženu u svom životu.

Barem ne do nedavno.

- Nakon rođenja našeg drugog djeteta počela sam se debljati zbog hormonskog poremećaja. Frank je vidio da nisam sigurna u svoj izgled i dao je sve od sebe da me uvjeri da izgledam prekrasno sa svojim oblinama - započela je Eva svoju ispovijest.

Kad se napokon pomirila s time da je dobila koji kilogram viška, Frank ju je jedne večeri šokirao time da osjeća potrebu za 'dodatnom partnericom'.

- Njegov nagovještaj da bi želio probati vezu s mršavom ženom zvučao je kao sprdnja i smatrala sam da je to prilično toksično, ali odlučila sam prihvatiti ideju otvorenog braka. To je bio skandal za našu obitelj - nastavila je Eva.

A onda je stvar dodatno eskalirala kad je doveo kući jednu od njegovih djevojaka.

- Doveo je jednu od njih u našu kuću, predstavio mi ju kao Alyson i najavio da će ta žena živjeti s nama 3-4 mjeseca jer ima problema. Već sam u tom trenutku znala da ću se razvesti od supruga, jer je otišao predaleko - rekla je.

'Predložio sam ženi otvoreni brak, a sad žalim. Stalno ide na spojeve s drugim muškarcima'
'Predložio sam ženi otvoreni brak, a sad žalim. Stalno ide na spojeve s drugim muškarcima'

Žena se počela ponašati kao da je kuća njezina, stoga je Eva odlučila nešto poduzeti.

- Prala sam samo svoje i djetetovo suđe, čistila samo za sobom i za djetetom i kuhala samo za sebe i za dijete - rekla je Eva.

Franku se to nije svidjelo. Nespretno je spomenuo da je zbunjen i frustriran mojim ponašanjem. Rekao je da je otvoren brak bio zajednička odluka i mislio je da mi se sviđa ideja. 

'Šokiran sam tajnom koju već godinama skriva moja supruga, cijeli naš život je ispao laž'
'Šokiran sam tajnom koju već godinama skriva moja supruga, cijeli naš život je ispao laž'

- Ja više nisam tvoja žena, jer sada imaš drugu ženu, koja živi u tvojoj kući i mora sve to raditi za tebe. Ona je sada dio tvoje obitelji, a ne moje, jer takvu obitelj nikada nisam željela - rekla je odlučno.

Eva je nakon toga iselila i odlučila se razvesti, piše BrightSide.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 33

VIDEO

Evo zašto je dobro piti vodu s medom i limunom svako jutro
PROVJERENI RECEPT

Evo zašto je dobro piti vodu s medom i limunom svako jutro

Za dobro zdravlje trebaju vam šalica tople vode, dvije žlice svježe iscijeđenog soka od limuna i žličica meda - redovitim ispijanjem tog napitka ojačat ćete imunitet i biti zdraviji