Ako inače gubite vrijeme na guljenje ovitka s kobasice dok vam cure sline, ovo je rješenje koje će vas riješiti muka ubuduće: Ogulite ju brzo, jednostavno i efikasno i - navalite
Ogulite kobasicu u samo dva poteza
Često nas od ukusnog komada mesa kobasice dijeli neposlušni ovitak koji nikako ne uspijevamo lijepo oguliti. Zna to ponekad biti i vrlo iritantno. No uz ovaj trik više se nećete mučiti s tim.
POGLEDAJTE VIDEO: Znate li razliku između kuhane i dimljene slanine
Pokretanje videa...
Da bi kobasicu lagano ogulili potrebno ju je malo navlažiti. Dovoljno će biti i da samo smočite svoje dlanove. Potom je tako vlažnu dobro protrljajte dlanovima. Zarežite ovitak. Povucite ga i trebali bi posve lagano oguliti kobasicu.
Neki savjetuju kobasicu samo kratko provući ispod vode. Možete i tako, ali kobasicu tada ponovno protrljajte rukama i potom zarežite. Ako su krajevi kobasice već odrezani bit će dovoljno da samo povučete ovitak i on će se već sam lagano odvajati od mesa.