Obavijesti

Lifestyle

Komentari 10

Uz ovaj super trik ogulite breskvu: Vrlo je jednostavno

Uz ovaj super trik ogulite breskvu: Vrlo je jednostavno

Breskvina koža poprilično je teška za oguliti, a osim toga vrlo lako se ošteti nježno meso. No ovaj trik je vrlo lagan i brz, pogotovo ako ih trebate oguliti više

Ako ne volite jesti s breskvu s kožom, ovaj trik će biti jako koristan za vas. Također, za pripremu nekih jela od bresaka potrebno ih je oguliti. Ovaj jednostavni trik to će olakšati i to bez nereda u kuhinji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Baka Dona svaki dan se penje na drvo i bere voće za prodaju 01:08

 

Evo kako brzo oguliti breskvu:

Napravite dva sitna zareza u obliku slova X na donjem dijelu breskve. Stavite vodu da zakuha, a nakon toga lagano stavite breskve u vruću vodu. Ako su još malo zelene (ne sasvim zrele), morat ćete ih još malo kuhati. Ali, breskva koja je zrela i spremna za jelo treba biti u kipućoj vodi oko 45 sekundi do minute. 

Nakon toga breskve stavite u hladnu vodu s ledom. Kada se breskve potpuno ohlade počnite ih lagano guliti nožem ili prstima. Nemojte preskočiti ovaj korak jer je breskve potrebno naglo ohladiti kako bi se zaustavio proces kuhanja.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10