Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Aj ća.
u gulaše, rižote, inace stavljam bilo ili crno vino, ovisi koje meso kupim... ali pivo... hm... probat cu i to... pivom jedino zalivam odojak dok se pece u pecnici 😋 :)
Dk
I ja zalijevam pivom pecenje 🤤🤤i brisem cvijece sa njim😂😂😂😂
Aj ća.
Sa pivom brises cvice? Prvi put cujem to.. Koja je svrha toga?
Dk
Presijavaju se listovi i manje prasina se lijepi za listove jest da moras svaki list posebno al vrijedi🤗
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .