Uhh, kakav je kukuruzni kruh moja baka pekla, pre fini, samog sam ga znao jesti. Od domaćeg kukuruza mljevenog na KAMENI mlin 500 metara od naše kuće je bio ta
kav mlin. U okruglom velikom protvanu, mirisala cijela kuća. Najbolji je bio sa domaćim kuhanim mlijekom ili sa u rolu pečenim mladim krumpirom i čvarcima naravno domaćima, većera iz snova. Isto tako kukuruzni kolač. Pomiješa se kukuruzno brašno, jaja i sir i stavi peči, i 10 minuta prije nego je gotovo, premaže se domaćim vrhnjem i još 10 minuta dok se to vrhnje zapeće, nešto pre pre dobro.
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .