Dobra organizacija je ključ urednosti. U kuhinji se često nalazi 'milijun' stvari, a neke od njih ni ne koristimo. Kako vaša kuhinja ne bi izgledala kao da je uvijek u neredu, vrijeme je da je organizirate
Što Marie Kondo drži u svojoj kuhinji? Ove 4 stvari su nužne
1. Zidni organizator
Ne morate se brinuti hoćete li ga sakriti u smočnicu ili stražnji dio vrata. Umjesto toga, možete ga objesiti bilo gdje gdje imate slobodni zidni prostor - a zatim ga možete koristiti za sastojke, alate ili druge stvari, predlaže Marie Kondo.
2. Čelična košarica
Ovu košaricu možete koristiti za savršeno presavijene kuhinjske krpe ili čak sastojke na vašoj kuhinjskoj polici.
3. Metalne limenke
Limenke koje imaju hermetički zatvoren poklopac, čini ih izvrsnima za čuvanje kave, riže i ostalih sličnih namirnica.
4. Srednja šesterokutna tacna za organiziranje
Predmete poput deterdženta za posuđe, spužve i ostalih sredstava za čišćenje puno ljepše će izgledati na ovoj tacni nego na kuhinjskoj površini, piše The Kitchn.