Sredstvom koje svi imamo kod kuće možete obrijati cijele noge | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Sredstvom koje svi imamo kod kuće možete obrijati cijele noge

Sredstvom koje svi imamo kod kuće možete obrijati cijele noge

Regenerator ima više namjena, a njime ćete postići mekane zanoktice ako nanesete samo malo regeneratora na nokte pomoću pamučne krpice. Mališanima ćete lakše skinuti i flaster...

VIDEO

Sasvim običan regenerator za kosu spasit će vas u mnogo situacija i zato, iako ga možda ne koristite za omekšavanje kose, svakako ga imajte kod kuće. Jednog dana bit ćete sretni, kada vam se možda začepi odvod, zatvarač na hlačama zaglavi, vrata počnu škripati...

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

ne brije se i ne koristi dezodorans 00:58

1. Hidratantno sredstvo za kupanje

Regenerator možete koristiti kao hidratantno sredstvo za kupanje. Pogotovo ako ste prije koristili piling za tijelo ili pjenu za kupanje koja je stvorila puno pjene. Da biste dobili nazad prirodnu vlagu tijela, prije nego što završite s kupkom dodajte malo regeneratora.

2. Omekšava kistove za šminkanje i farbanje

Kako bi kistovi za šminkanje postali mekaniji, upotrijebite malo regeneratora, nakon što ih operete kao i inače. Nanesite ga prije nego što ih stavite da se osuše. Stavite ih na ručnik i ostavite tako dok ne budu potpuno suhi. 

3. Sprječava stvaranje hrđe

Koristiti regenerator za kosu možete kako biste spriječili stvaranje hrđe na vašem alatu. S vremena na vrijeme na ključeve i alat utrljajte malo regeneratora kako bi ostali sjajni.

Kako ukloniti mrlje od šminke s odjeće? Pomaže i lak za kosu
Kako ukloniti mrlje od šminke s odjeće? Pomaže i lak za kosu

4. Uklonite premalo prstenje

Postoji mnogo načina za uklanjanje zaglavljenog prstena - od korištenja elastičnih traka do konca za zube. Ipak, najučinkovitije je korisititi regenerator za kosu jer je njegovu vodenastu, ali sklisku teksturu lakše očisititi nego vazelin ili losion. 

5. Ispolirajte nehrđajući čelik

Nanesite malo regeneratora na čistu krpu i upotrijebite ga za uklanjanje mrlja s vaših uređaja od nehrđajućeg čelika. Obrišite ga čistom krpom kako biste uklonili višak i primijetit ćete kako se zasjati u punom sjaju.

6. Odčepite odvod

Regenerator djeluje kao lubrikant, posebno na kosu, pa ako vam se kosa (ili bilo što drugo) nakupi u odvodu, pošpricajte malo regeneratora na rešetku, ostavite da odstoji oko 20 minuta i isperite ga toplom vodom.

7. Popravite zatvarače i šarke

Ako primijetite da su šarke počele škripati na vratima, regenerator će vam pomoći da ih jednostavno podmažete. Isto vrijedi i za patenti zatvarač koji se zaglavio. Dodajte malo regeneratora na ključno mjesto i polako manipulirajte dijelovima koji se pomiču (ili bi se trebali pomicati) naprijed-natrag kako biste razradili taj mehanizam i kako bi opet radio bez štekanja.

8. Za pojačavanje mirisa osjeće

Regenerator možete koristiti i za pojačavanje mirisa već oprane odjeće. Možete napraviti svoj vlastiti omekšivač i osvježivač tkanine. Za to pomiješajte regenerator s malo vode i stavite u bocu s raspršivačem. Bocu dobro protresite prije upotrebe, a zatim pošpricajte po odjeći iz daljine. 

9. Umjesto pjene za brijanje

Regenerator možete koristiti i kao pjenu za brijanje. Kako biste omekšali dlačice, postigli glatko klizanje britvice i prevenirali posjekotine, posegnite za regeneratorom.

Woman long leg shaving. With electric shaver hair remover.

 

Kućanski trikovi koje je svaka domaćica znala 1937. godine, a itekako su korisni i danas
Kućanski trikovi koje je svaka domaćica znala 1937. godine, a itekako su korisni i danas

10. Kao deterdžent za rublje

Ako vam je nestalo deterdženta za robu, pogotovo ako ste na odmoru, možete se poslužiti regeneratorom. Odjeću stavite u čisti lavor, ulijte vruću vodu, a zatim dodajte žličicu regeneratora. Odjeću ostavite u tako pjenastoj tekućini pola sata, a zatim isperite i osušite. 

11. Za mekane zanoktice

Možete postići i mekane zanoktice ako nanesete samo malo regeneratora na nokte pomoću pamučne krpice. Nježno masirajte zanoktice i one će se brzo postati mekane.

12. Skidanje flastera

Za bezbolno skidanje flastera mališanima koje to boli ili s mjesta koje je puno dlačica, samo utrljajte regenerator na rubove flastera, i potegnite, lakše će ići dolje.

Dlačice uklanjajte u smjeru rasta i spriječite iritaciju kože
Dlačice uklanjajte u smjeru rasta i spriječite iritaciju kože

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Baš su nestašni: 4 horoskopska znaka s 'najprljavijim' mislima
SPREMNI NA SVE

Baš su nestašni: 4 horoskopska znaka s 'najprljavijim' mislima

Kada je riječ o astrologiji, svaki horoskopski znak ima svoje jedinstvene osobine. Neki su poznati po svojoj inteligenciji, drugi po svojoj kreativnosti, a neki po tome da im je uvijek ista stvar na pameti

Zastupnica SDP-a i cvjećar Ante skupa su prošli kroz operacije: 'Zajedno smo skinuli 120 kila'
LANI SU SMANJILI ŽELUDAC

Zastupnica SDP-a i cvjećar Ante skupa su prošli kroz operacije: 'Zajedno smo skinuli 120 kila'

Plus+ Zastupnica SDP-a Boška Ban Vlahek (42) i omiljeni cvjećar domaćih celebrityja Ante Jurković (28) operirani su u varaždinskoj bolnici prošle godine, a sad se napokon osjećaju dobro u svojoj koži
Neptun se kreće retrogradno od 2. srpnja do 7. prosinca i donosi totalni kaos - za ovih 5 znakova
SUOČITE SE S PROBLEMIMA

Neptun se kreće retrogradno od 2. srpnja do 7. prosinca i donosi totalni kaos - za ovih 5 znakova

Neptun je planet duhovnosti pa dok putuje retrogradno, možemo se naći u situaciji da preispitujemo svoja duhovna uvjerenja i ono čega se držimo kao istinito