Novi broj Skuhatćute donosi recepte američkih kuhara, prijedloge za pripremu indijske šalše te 16 maštovitih ideja za najukusnije kombinacije s puretinom
Specijaliteti iz Teksasa i jela od puretine u novom Skuhatćute
U novom broju magazina za uživanje vodimo vas u carstvo teksaške kuhinje. Američki kuhari u Istri otkrili su nam tajne sočnog mesa, marinada za omekšavanje odrezaka te približili pripremu egzotičnih namirnica. Tamales - nadjeveni savici od osušenih listova kukuruza, punjena teksaška palačinka s fileom brancina, juneća pečenka marinirana u viskiju i tartlette s ovčjim sirom i orasima samo su neki od specijaliteta koji su se našli na jelovniku.
Otkrijte i sva lica puretine - 16 maštovitih recepata uključuju pureće rolice punjene povrćem i sirom, pljeskavice s kozjim sirom, brzi meksički čili, mediteransku paštetu i brojne druge delicije iz cijelog svijeta popraćene korisnim savjetima i trikovima.
Chutney, šalša od rajčica, luka, jabuka i mirisnoga začinskog bilja može poslužiti kao nadahnuće za kreativnu zimnicu. Beskrajne kombinacije voća i povrća u tom indijskom specijalitetu zavoljele su domaćice diljem svijeta prilagodivši ih podneblju i ukusu.
Ne zaboravite poslati omiljene recepte i fotografije jer najbolje nagrađujemo! Skuhatćute potražite na kioscima uz 24sata svake subote po cijeni od 1,99.