Izgleda kao da se sredinom prošlog stoljeća većina stvari radila sa želatinom, a popularni su bili i sirovi morski plodovi. Nekome je palo na pamet i napuniti jabuke šunkom...
'REMEK DJELA' KUHINJE
Specijaliteti 20. stoljeća: Jeo se 'žele' od cikle, rajčice, ribe...
Fina večera, zarobljena u oklopu od želatine
Životinje od bjelanjaka u žutom žele 'moru'
Vegetarijanski quiche u želatini
Kriške topljenog sira posložene na vrh goveđeg gulaša
Gazirano mlijeko (gazirano piće s okusom limuna i limete pomiješano s mlijekom u istom omjeru)
Jabuke punjene šunkom
Neobična salata s kobasicama
Rep lososa u želatini
Paprikaš zamrznut u vremenu
Jabuke sa škampima
'Svijeće' od banane
Kup sa suhim šljivama i sljezovim kolačićima
Šunka u misterioznoj želatini
Želatina od cikle i ananasa
Sirovi škampi u bazenu s rižom i misterioznom ribom. Ili neobična 'paella'
Punjena riba blago sumnjivog izgleda
Želatina od rajčice
Jako sumnjiv kolač
Mesni doručak i pržene banane sa šparogama
Voćno-mesno iznenađenje
'Okrunjene' pečene hrenovke
Odaberi temu koju želiš pratiti
Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku