Obavijesti

Lifestyle

Komentari 104

'Spavala sam s 20 oženjenih da se osvetim svom mužu i sada napokon znam zašto me varao'

'Spavala sam s 20 oženjenih da se osvetim svom mužu i sada napokon znam zašto me varao'

Ova Britanka imala je odnose s mnogim muškarcima u braku kako bi se osvetila svom suprugu koji ju je varao. I sada je svima otkrila što je shvatila tijekom svojih izvanbračnih avantura

VIDEO

Za 56-godišnju Britanku nedozvoljena veza nosi uzbuđenje, a kako bi održala taj osjećaj, uvijek ima barem jednog oženjenog ljubavnika u svom životu. Nije očekivala da će u ovoj životnoj dobi njezin romantični život postati ovako uzbudljiv, no razvio u nešto iznimno zadovoljavajuće.

- Kad sam saznala da me suprug prevario na poslu, odlučila sam i ja imati seks s oženjenim muškarcima - navela je, piše The Sun.

Nakon što je prošla kroz bol izdaje i brojna pitanja bez odgovora, odlučila je prijaviti se na stranice za upoznavanje oženjenih muškaraca. Tako je i započela njezina serija afera, koje su joj pružile osjećaj moći, kontrole i uzbuđenja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Parovi u Pitomači proslavili 50. godišnjicu braka 00:50

- Nakon što je brak postao svakodnevan i dosadan, primijetila sam da mi moj suprug više nije bio izazov u odnosu, dok su novi ljubavnici unosili uzbuđenje. Nije bio svjestan da se natječe s nečim mnogo jačim – s adrenalinom i strašću novih veza, što je kod mene ipak izazvalo osjećaj krivnje. Zato sam, nakon dvije godine i pet ljubavnika, odlučila okončati brak - izjavila je.

Grijesi partnera koji mogu ubiti i najbolji brak - izbjegnite ih!
Grijesi partnera koji mogu ubiti i najbolji brak - izbjegnite ih!

Iako nikada nije priznala pravi razlog, osjećala je sram zbog činjenice da je prekinula vezu pod izgovorom da ne može oprostiti suprugu njegovu nevjeru.

Biranje oženjenih muškaraca nije bilo samo zbog uzbuđenja i strasti, nego i zbog njezinog unutarnjeg obrambenog mehanizma. Patrick ju je duboko povrijedio svojom nevjerom, a sada, ne želeći se više osjećati ranjivo, odlučila je ne dopustiti da itko drugi ima moć da je povrijedi.

Nakon razvoda, prvi ljubavnik joj je napokon dao odgovor na pitanje zašto je Patrick varao. Rekao je da je prirodno osjećati povezanost s nekim na poslu, jer dijelite zajedničke ciljeve i ambicije, što se često može zamijeniti za nešto dublje. Međutim, kada ta povezanost završi, shvatite da to nikada nije bilo stvarno.

Ona nikada nije gajila duboke emocije prema oženjenim muškarcima s kojima je bila. Svjesna je da muškarci rijetko napuštaju svoje žene, a i sama ne želi uspostaviti takvu vezu.

- Uživala sam u svojoj neovisnosti i vlastitom prostoru, te održavala bogat društveni život. Oženjeni muškarci cijenili su moju  neovisnost, a kao ljubavnici bili su zahvalni i pažljivi - izjavila je.

Angažirao odvjetnika za razvod prije nego što je objavio svijetu da ima dijete s ljubavnicom...
Angažirao odvjetnika za razvod prije nego što je objavio svijetu da ima dijete s ljubavnicom...

Svaka veza trajala bi u prosjeku šest mjeseci, iako je s jednim muškarcem bila u vezi čak pet godina, ali zbog udaljenosti su se viđali samo povremeno. Izlasci na večere, a zatim vođenje ljubavi postali su njezina rutina.

Trenutno je u vezi s Chrisom, čovjekom koji radi u financijama i koji je u braku već 30 godina. Iako nikada nije spominjao svoju ženu, jasno je dao do znanja da to nije tema o kojoj želi razgovarati, s čim se ona slaže.

Ponekad osjeća krivnju zbog žena svojih ljubavnika, svjesna koliko je sama bila povrijeđena kad je saznala za Patrickovu aferu, ali muškarci, prema njenom mišljenju, uvijek nađu način i razlog za varanje. Da nije ona u pitanju, bio bi to netko drugi, a ona nema namjeru uništavati brakove, piše The Sun.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 104

VIDEO