Obavijesti
Komentari 24
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

sj
Ovo mi se čini ključnim kada se peče meso.."Meso najprije popržite na dobro ugrijanoj tavi i jakoj vatri kako bi se pore zatvorile, .."
D1
A dobro je znati i broj telefona najbliže pizzerie ili catteringa!
laki-luka
Dobro je sve znati.
Ov
A sta upija miris znoja i zagorenih carapa?
kung fu panda
dok sam ovo čitala pade mi na pamet da trebam peč uključiti da mi se kruh ispeče
Bezobrazno zelene
U zadnje vrime mi skoro uvik zagori šug, i to samo .zahvaljujući 24 sata. Dok se ja ovdje začitam, zaboravim promišati i gotovo. Kad osjetim miris onda je trk Prikaži još ↓
sv
Svaki i najsitniji savjet dobro dođe.
pr
a što upija zvonimira?
nn
a ja baš volim kad je malo zagoreno :)
tw
Riža ja je ne kuham nego dinstam polako uz dodavanje juhe ili vode,ostane kremasta,a ako je kuham onda je to omjer šalica riže i dve šalice vode,kad zakuha pokl Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .