'Solo dating' je novi trend: Biste li izašli na spoj sami sa sobom? | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 9

'Solo dating' je novi trend: Biste li izašli na spoj sami sa sobom?

'Solo dating' je novi trend: Biste li izašli na spoj sami sa sobom?

Prema stručnjacima, solo dating je praksa obasipanja sebe darovima i izlascima kako bi se uspostavio zdrav odnos sa samim sobom prije ulaska u ozbiljnu vezu s nekim drugim

VIDEO

'Solo dating' ili izlazak sa samim sobom osnažujuće je putovanje samospoznaje na kojemu učite uživati ​​u vlastitom društvu prije nego što tražite društvo negdje drugdje. To je prilika za njegovanje ljubavi prema sebi te prihvaćanje neovisnosti i svih ljepota samoće.

Izlazak sa samim sobom novi je trend koji je preuzeo društvene mreže, a nekoliko korisnika objavilo je videozapise na TikToku i drugim platformama o tome kako vole biti u svojem društvu u javnosti. Oni uglavnom provode vrijeme u modernom restoranu, baru ili muzeju ili čak u punom parku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

izlazi s mlađima 00:58

Prema stručnjacima za veze to je praksa obasipanja darovima, poslasticama i izlascima kako bi se uspostavio zdrav odnos sa samim sobom prije ulaska u ozbiljnu vezu s nekim drugim.

- Taj se izraz koristi za provođenje kvalitetnog vremena nasamo, brigom o sebi i uživanja u vlastitom društvu - rekla je stručnjakinja za spojeve Melissa Stone za britanski časopis Glamour o najnovijem trendu.

- Izvedite sami sebe na spoj, bavite se aktivnosti u kojima uživate, istražujte nova mjesta ili jednostavno posvetite više vremena samorefleksiji i osobnom razvoju - dodala je.

Amy Nobile, stručnjakinja za spojeve predložio je da ovu praksu radite barem jednom tjedno ako ste solo.

Stotine žena uz nju su pronašle ljubav: 'Znam zašto si još solo'
Stotine žena uz nju su pronašle ljubav: 'Znam zašto si još solo'

- Pošaljite si cvijeće ujutro i neku slatku poruku u kojoj piše: 'Jedva čekam da te vidim večeras', dogovorite otmjeni način prijevoza da stignete na spoj. Budite u ljubavi cijeli dan ljubavi - kaže Amy.

Kakav je vaš stav o tome, biste li izašli sami sa sobom na spoj i umjesto partneru, pažnju i poklone poklanjali - sebi?

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO

Dnevni horoskop za četvrtak 4. srpnja: Bik će zadiviti šefove, a Lav ne smije dramatizirati
ZVIJEZDE DONOSE...

Dnevni horoskop za četvrtak 4. srpnja: Bik će zadiviti šefove, a Lav ne smije dramatizirati

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 4. srpnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
10 najgorih pića za zdravlje
GAZIRANA, LEDENI ČAJ...

10 najgorih pića za zdravlje

Nutricionisti i zdravstveni stručnjaci ističu da bi šećeri i aditivi u nekim pićima mogli biti štetni za zdravlje. U nekim pićima valja uživati vrlo umjereno, iako se ne čine tako 'nezdravima'