sol je dobro staviti i u luk kad ga dinstate, prije omekša.........:):):)
Dk
Deaktivirani korisnik
26.6.2014.
Odustani
što manje soli, to bolje
Sheeena
26.6.2014.
Odustani
Zanimljivo,ali ipak imam jedno pitanje.Kako ću znati koja se jaja teško ljušte?
Bezobrazno zelene
26.6.2014.
Odustani
Sol je dobra za sve osim za organizam, treba je koristiti što manje ako hoćemo biti zdravi.Solim samo ona jela koja moram, salatu nikad ne solim a kamoli još i
voće,ma nema šanse da posolim lubenicu.....
Prikaži još ↓
Kleopatra ❤
27.6.2014.
Odustani
ja lisnato povrće uvjek peren u slanoj vodi ali ne zato jer se lakše pere nego da ispadnu maleni pužići, pogotovo ako je povrće domaće :)))
sh
shinigami8
27.6.2014.
Odustani
Kakva propaganda... Ljudi.. evo jedan primjer iz Finske, gdje je smanjenje soli na globalnoj razini utjecalo za 80% MANJE krvožilnih bolesti kod ljudi srednje d
obi, a i u Velikoj Britaniji je proveden sličan projekt, kada su smanjili potrošnju soli u hrani za 45%, britanci su odmah smanjili potrošnju lijekova za 15%... Znate li da je dnevno soli ljudskom organizmu potrebno onoliko koliko se nalazi u jednoj šniti kruha??? Sol je OTROV! Ne vjerujte svemu što pišu!
Prikaži još ↓
vi
vidum
26.6.2014.
Odustani
Sol u ulje da ne prska? Upravo suprotno. Probajte nešto posoliti dok pržite.
D1
DenisB_1
26.6.2014.
Odustani
Dobro ga je i trljati na ranu :-)
Ja
JagodaNikolic
28.6.2014.
Odustani
Nisam baš ljubitelj soli. Ali ako baš hoćete da znate, so se ne stavlja u ulje da ne prska . ima suprotan efekat, ulje pršti na sve strane. Ja jedino so stavim
na roštilj kada mi pade ulje u vatru, da se ne pojača.
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .