Hahaa Gara ajd dolazi...isprobavam novu recept za lazanje.Samo ovaj put ih radim sa onom tvojom kobasicom.
mi
mily
01.10.2016.
Odustani
zimske nedjelje su uvijek rezervirane za neka tradicionalna jela; domaća tjestenina kao što su njoki i fuži sa raznim šugima, domaće lazanje ali pečene u
pećnici, verze u teći i polenta sa šugom od suhih rebrica i kobasica itd. Eh, ta zimska razdoblja su pravo vrijeme za obitelj, tradiciju, čašu vina, kamin ... :)))))
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
01.10.2016.
Odustani
Uhh,mljac,ovo je tako jednostavno,a bez sumnje dobro!
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .