U novom broju gastromagazina donosimo ideje za miniposlastice, fine kremaste kolače te slasne punjene krumpire koji će vam svojim mirisom ispuniti studeni
Skuhatćute donosi fine mesne okruglice i punjene krumpire
U specijalu vam donosimo 16 recepata za superkremaste kolače od čokolade i voća. Pripremite desert od banane i karamele, čoko-roladu s kremom od kave ili čokoladni cheesecake. Zasladite se nekim od mnogobrojnih recepata i uživajte.
Donosimo i recepte iz davnina - majstori solinske kuhinje oživljavaju starorimske gozbe, pripremaju jela kliških uskoka i specijalitete iz 18. stoljeća.
Otkrijte tajnu pripreme savršenih švedskih mesnih okruglica - köttbullar. Poslužite ih na tradicionalan način s kremastim umakom od vrhnja, krumpirima i džemom od brusnica ili isprobajte varijantu u umaku od rajčica. Također, donosimo vam ideje za slasne punjene krumpire. Jednostavnu i ukusnu deliciju možete poslužiti kao predjelo ili prilog, a ako ih bogato poslužite, odlična su ideja za fini ručak ili večeru. Isprobajte punjenje sa slaninom, piletinom i vrhnjem ili sirom i dimljenom pastrvom.
Male porcije omiljenih jela jednostavne su za pripremu i posluživanje. Sve što vam treba je kalup za muffine u kojemu možete pripremiti gotovo sve - omlet za doručak ili mesnu štrucu za ručak. Miniburgeri ili pizza odlična su ideja za zabavu, a za desert poslužite mini tart od čokolade ili baklavu.