Ovo jelo napravit ćete jako brzo te je idelano užurmani tjedni ritam u kojem ne ostaje puno vremena za kuhanje. Dodatnu aromu dat će mu parmezan koji dolazi na kraju
RECEPT
Široki rezanci s lisičarkama - lagano jelo gotovo za tren
Sastojci:
- 2 žlice ulja od sušenih rajčica
- 300 g lisičarki
- malo maslaca
- 3 češnja češnjaka
- peršin
- 2 žlice svježeg timijana
- sok pola limuna
- 50 g parmezana
- široki rezanci
Priprema:
Pirjajte krupno narezane gljive oko pet minuta, dok ispuste višak tekućine. U slanoj vodi skuhajte rezance prema uputama na pakiranju. Na ulju na kojem ste pirjali gljive sad popržite usitnjeni češnjak, pazite da vam ne zagori i dodajte gljive te primiješajte nasjeckano začinsko bilje i žlicu maslaca. U umak umiješajte kuhano tijesto i poslužite uz malo naribana parmezana.
Odaberi temu koju želiš pratiti
Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku