Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Sir za pohanje dvaput se valja u krušnim mrvicama

Sir za pohanje  dvaput se valja u krušnim  mrvicama
1

Mekši sirevi prilikom prženja mogu se razliti iz smjese za pohanje. To možete spriječiti tako da ih uvaljate u jaja, zatim u mrvice pa potom ponovite

Ako su kriške sira za pohanje suhe i pretvrde, stavite ih nakratko u mlijeko. Osušite ih, uvaljajte u brašno, jaja i mrvice te pržite kao i obično. Mekši sirevi prilikom prženja mogu se razliti iz smjese za pohanje. To možete spriječiti tako da ih uvaljate u jaja, zatim u mrvice pa potom ponovite postupak. U umake je ribani sir najbolje dodavati potkraj kuhanja i miješati dok se ne rastopi, a topite li sireve na maslacu, temperatura treba biti vrlo lagana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0