Ovu pravu zimsku krem juhu lagano je napraviti i gotova je vrlo brzo. Osim kestena, trebat će vam poriluk, krumpir, celer, peršin, maslinovo ulje, vrhnje i začini
U SLAST!
Savršen izbor za ove prohladne dane - krem juha od kestena
Sastojci:
- 400 g kestena
- 40 g poriluka
- 40 g krumpira
- 40 g celera
- 40 g korijena peršina
- sol
- papar
- maslinovo ulje
- vrhnje za kuhanje
POGLEDAJTE VIDEO:
Priprema:
Poriluk, celer i peršin prepržite na malo maslinova ulja. Dodajte oguljene kestene, zalijte vodom i kuhajte 30 minuta. Na polovici kuhanja dodajte naribani krumpir i začinite. Kad je juha gotova, propasirajte i dodajte vrhnje za kuhanje. Poslužite s prženim kruhom i kuhanim kestenima.
Odaberi temu koju želiš pratiti
Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku