Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Savjeti za najbolje roštiljanje: Isprobajte recepte za ćevape, Leskovačke uštipke, mazalice...

Savjeti za najbolje roštiljanje: Isprobajte recepte za ćevape, Leskovačke uštipke, mazalice...

Meso je najbolje marinirati tijekom noći, a sat vremena prije pečenja mora biti na sobnoj temperaturi. U sredinu pljeskavice stavite led koji će se topiti i čuvati je od isušivanja

Meso s roštilja nikako ne smije biti suho. Zbog toga je američki chef Graham Elliott otkrio način na koji je najbolje pripremiti pljeskavice na roštilju, da ne izgube sočnost, ali da budu pune okusa. Neki ih zalijevaju pivom, ali Graham kaže da to nije pravilno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0