Ovo povrće je vrlo zdravo, ima malo kalorija i puno je polifenola i antioksidansa uključujući vitamin C. Također je bogat vlaknima što ga čini zasitnijim
DAN KUPUSA
Danas napravite sarmu ili krpice sa zeljem i uživajte u okusima
Jedemo ga cijelu zimu, što u slatkoj što u kiseloj verziji. Kupus je svestrano povrće koje se slaže gotovo sa svakim jelom, a pogotovo s onima na žlicu. Ima malo kalorija i puno je polifenola i antioksidansa uključujući vitamin C. Također je bogat vlaknima što ga čini zasitnijim.
Sarma, sekeli gulaš, krpice sa zeljem samo su neka od jela koje volimo jesti a da uključuju kupus. Ako baš niste fan kupusa u takvom obliku variva, napravite salatu sa svježim kupusom i malo začina.
Jednostavno danas ovom povrću posvetite više pažnje, napravite svoje omiljeno jelo s njim i zahvalite mu što postoji.
Odaberi temu koju želiš pratiti
Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku