Obavijesti
članak
Rok trajanja ostatka: Za koliko hrana postaje opasna za jelo?
Komentari 31
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Lu
najhladniji dio hladnjaka je na dnu
Plava13
Eh najbolje da ima ostataka pored ovih mojih "usisavaca"!
Dk
Eto podsjetili me da puricu od jučer pohranim na prikladno mjesto. :)
zv
Kad se pokvari vise nije za konzumaciju (tako barem kazu stari ljudi) !
PT
Ručak i što ostane za večeru, sutra nanovo.
Lu
ocat u ribe? pfff, jednom kupio inćune marinirane u octu i nikako mi nije sjelo, meni riba i ocat nemoju nikakvog smisla, kisela riba haha.....koji se deb. toga Prikaži još ↓
ns
čim prođe jedan dan hrana postaje otrov.
bijesna baba
ne kuham velike kolicine pa niti nema nekih ostataka
ne
hehe ..ovaj put baš i nema ostataka
mi
spremam za blagdane dosta hrane, ali ne preeeviše, svi volimo kad se tek pripremljena hrana stavi na stol. Zato pečem puno kolače , to su isključivo oni tradic Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .