Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Režete li povrće ispravno? Top vodič kuhara olakšat će posao

Režete li povrće ispravno? Top vodič kuhara olakšat će posao

Profesionalni kuhari otkrivaju kako se ispravno reže povrće - na primjeru luka, češnjaka, buče, brokule i avokada. Pravilne tehnike omogućit će vam bržu pripremu obroka nakon što ih, uz malo vježbe, savladate

Možda mislite kako to nije neka posebna vještina te da je svejedno kako režete povrće koje ionako završi u jelu, no postoji samo jedan pravilan način koji znatno olakšava kuhanje, otkriva nova grafika.

Tih šest profesionalnih tehnika pridržavaju se svi profesionalni kuhari, a upravo taj način jamči da će jela izgledom i okusom biti baš poput onih iz kuharica. 

Nakon kuhanja imate žumanjke ili bjelanjke? Evo što s viškom...
Nakon kuhanja imate žumanjke ili bjelanjke? Evo što s viškom...

Od muškatne tikvice do brokule i luka, ovako profesionalci režu povrće:

Kako se reže povrće
Koliko dugo hrana može ostati u hladnjaku koji je prestao raditi
Koliko dugo hrana može ostati u hladnjaku koji je prestao raditi
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0