![Recepti za slastice naših baka: Napravite makovnjaču, uštipke, jabuke u šlafroku, pecipaje...](https://img.24sata.hr/b_E6V7QHiwCL0OMpe78InrOFs7Q=/414x267/smart/media/images/2022-23/12-12-2022-06-06t141111-499.jpg)
Žumanjci koji idu u tijesto ne smiju biti hladni, nego ih treba prilagoditi sobnoj temperaturi. Na dno pećnice ide metalna posuda s vodom koja pomaže da se tijesto bolje digne
Lifestyle
Komentari 0Žumanjci koji idu u tijesto ne smiju biti hladni, nego ih treba prilagoditi sobnoj temperaturi. Na dno pećnice ide metalna posuda s vodom koja pomaže da se tijesto bolje digne
Postoji nekoliko trikova naših baka koji pomažu da orahnjača i makovnjača ispadnu savršeno svaki put. Žumanjci (ili cijela jaja) koji idu u tijesto ne smiju biti hladni, nego ih treba ostaviti da se temperiraju na sobnoj temperaturi.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+