Obavijesti

Lifestyle

Komentari 11

Recepti naših baka za namaze: Od čvaraka, graha, ribica... Tu je i recept za mesni narezak

Recepti naših baka za namaze: Od čvaraka, graha, ribica... Tu je i recept za mesni narezak

Na sendviče od jetrene paštete domaćice su nekad znale staviti 'jaja, krastavce, ružice od maslaca, zeleni peršin', stoji u knjizi 'Suvremena prehrana i kuhanje' iz 1964. godine

Nekad su domaćice razne namaze za sendviče nazivale - mazila, a običaj je bio servirati sendviče na 'čipkasti podložak' koji se stavlja na pladanj. Najprije su šnitu kruha namazale mazilom pa, ovisno o vrsti namaza, na to stavljale druge sastojke koji su dopunjavali okus, ali i djelovali dekorativno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11