Volim njoke jesti sa mesom i parmezanom ali za rucak.
strikan3
02.2.2021.
Dobre i same sa pesto verde...
Dk
Deaktivirani korisnik
02.2.2021.
Neznam sta je to.Oprostite.
strikan3
03.2.2021.
Opraštam. Dakle, to je najpopularniji umak u Italijii i potrebno je: 2 svežnja bosiljka, 1 svežanj peršina, 6 režnjeva češnjaka. 10 dag pinjola, 4 dl maslinovog
ulja, parmezana oko 6 žličica. U mikser (to danas zovu blender) ubaciš oprano lišće, narezani češnjak, samljevene pinjole i sol. Uključiš i polako dolijevaš ulje (kao kad radiš majonezu). Ako na kraju dodaš parmezan i ostatak držiš u hladnjaku traje do 3 tjedna. Ako staviš u neku dobru teglu bez parmezana, može trajati 2-3 mjeseca. Pinjole kupiš na placu (oko 120 kn/kg).
Prikaži još ↓
strikan3
03.2.2021.
A možeš i kupiti u Lidlu na akciji za ca 11 kn/20 dag. Samo nemoj kupiti Barillin u Konzumu, jer je bezobrazno skup!
Dk
Deaktivirani korisnik
03.2.2021.
Barba Strikan hvala Vam,ucim se kuhati neka jela.
pž
pero-ždero
03.2.2021.
slično, na luku dinstano mljeveno meso sa pasiranom rajčicom, Philadelphia sirom ili sl. uz dodatke bosiljka i začina po želji, izmiješati sa svježim tortelinim
a (odlični od špinata i ricote) obilato posuti ribanim sirom i zapeći u pećnici😋 i naravno neizostavna zelena salata
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .