Ma kerefeke... Klasično kuhan u slanoj vodi, pomiješan s mlijekom i margarinom ili masnoćom od mesnog pečenja i nema greške ;)
Hiroo_Onoda
24.4.2021.
Odustani
Pa što reći na ovaj recept? Cijeli svijet krumpir kuha u vodi, a sada najednom trebalo bi ga kuhati u vrhnju sa maslacem. I pire bi tada bio savršen.
na
nap
24.4.2021.
Odustani
volim pire krumpir mljac
ad
adlla
25.4.2021.
Odustani
Tako ga i ja bolan pravim,,.
li
lionshit
24.4.2021.
Odustani
Krumpir pire se radi samo na jedan način a to nije ovaj..ovo je samo fency izmišljotina
StjepanValjak
24.4.2021.
Odustani
takav pire košta 150 kn porcija
StjepanValjak
24.4.2021.
Odustani
tako su se Dalmatinci čudili što to talijanski mehaničari koji su 1896 radili u Dalmaciji kada su klali svinje u svojim obiteljima.Radili su buđolu.Danas svojat
aju šokol kao svoj autohtoni proizvod.Nisu ni oko Zagreba ništa bolji vode spor sa Slovencima da su kranjske klobase zapravo Hrvatske
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .