Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

marijaterezija2
>Pečeni biskvit okrenite naopako, kratko ohladite i nadjenite s kremom tako da je vanjska strana biskvita okrenuta prema unutra. Ohlađeni biskvit premažite sirupom pomoću kista. Zatim nadjenite kremom i pažljivo zarolajte.< Sve je kristalno jasno osim kreme kojom ga se puni dva puta, jaja na grame( bilo je bolje napisati koje klase jaja radi veličine žumanjaka i bjelanjaka) promašaj--- totalni
va
slažem se s tobom totalno :) ..., nešto je I na novinarima koji ne znaju sročit poštenu rečenicu, a uz to pišu o nečem o čem nemaju pojma, pa se pogube ... pret Prikaži još ↓
marijaterezija2
Ha ha ha ma mi smo takvi dobri stari domaći recept za rolade koji se umješa bez vage i mjeri žlicama nije moderan, važno je zvati se >biscuit coulliere < zvuči Prikaži još ↓
va
sigurno, slažem se, uvijek se može nešto naučiti, ja sam od golog kuhara naučio kako lijepo batom razbiti zapakiranu čokoladu na komadiće, heheh, prije sam kemi Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .