>Pečeni biskvit okrenite naopako, kratko ohladite i nadjenite s kremom tako da je vanjska strana biskvita okrenuta prema unutra. Ohlađeni biskvit premažite sirupom pomoću kista. Zatim nadjenite kremom i pažljivo zarolajte.< Sve je kristalno jasno osim kreme kojom ga se puni dva puta, jaja na grame( bilo je bolje napisati koje klase jaja radi veličine žumanjaka i bjelanjaka) promašaj--- totalni
va
valuta
31.1.2016.
slažem se s tobom totalno :) ..., nešto je I na novinarima koji ne znaju sročit poštenu rečenicu, a uz to pišu o nečem o čem nemaju pojma, pa se pogube ... pret
postavljam da roladu jednom puniš, hahha, I htjedoše valjda reć da kremu mažeš na onu stranu koja stoji gore kad si ga istresao iz protvana ... ja kad zapnem, onda ga davim do besvijesti pa sam malo išao proguglat biscuit coulliere kako slavno nazvaše ovu roladu, vidim da su to na francuski piškote, nikakva rolada ... svaka čast, al ako su kraj toliko preslatkih "kolača u hrvata" hrvatski kuhari i novinari nekritički impresionirani dotičnom slastičarkom iz kijeva, bolje da promijene profesiju
Prikaži još ↓
marijaterezija2
31.1.2016.
Ha ha ha ma mi smo takvi dobri stari domaći recept za rolade koji se umješa bez vage i mjeri žlicama nije moderan, važno je zvati se >biscuit coulliere < zvuči
strano a to kod nas pali. Iako mislim da se uvjek nešto može naučiti pa pročitam recepte koji mi dođu pod ruku, rijetko nađem nešto suvislo novo što se može brzo i jeftino pripremiti. Još su mi najbolji oni recepti sa hrpom kojekakvih začina na koje smo ne navikli i koje bi trebalo kupiti a koštaju više nego svi ostali sastojci.
Prikaži još ↓
va
valuta
31.1.2016.
sigurno, slažem se, uvijek se može nešto naučiti, ja sam od golog kuhara naučio kako lijepo batom razbiti zapakiranu čokoladu na komadiće, heheh, prije sam kemi
jao na sto načina, uvijek čokolade do lakta :) ..., a i masu naravno recepata, al valja bit i realan i svoje cijeniti
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .