Čemu vrhnje za kuhanje? Nepotrebni kalorijski dodatak. Zašto npr ne probati domaći tzatziki umak od svježeg krastavca, posnog proteinskog "islandskog" jogurta (
Skyr), svježi ili suhi kopar, zgnječeni češnjak, sok od limuna, malo soli i papra (i u taj umak staviti na suho grilane gljive).. Jako osvježavajuće, taman dobra kontra masnijoj pračetini..
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
28.6.2021.
Odustani
Ne može bez vrhnja za kuhanje, ako nešto ne volim onda je to vrhnje za kuhanje...inače taj vrhunski sendvič pripremim zavezanih očiju bolje od tog "poznatog che
fa"
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .