Obavijesti

Lifestyle

Komentari 8

'Razmišljam o tome da ostavim supruga jer me kolega s posla više cijeni i bolje razumije'

'Razmišljam o tome da ostavim supruga jer me kolega s posla više cijeni i bolje razumije'

Jedna je žena na Redditu potražila savjet nakon što je njen brak zapao u krizu, a istovremeno proživljava ugodne trenutke s kolegom s posla - uvjerena je da to nije prevara, no neki misle drugačije

VIDEO

Granica između prijateljstava i emocionalne afere često zna postati nejasna, shvatila je jedna korisnica Reddita koja se našla u 'emotivnoj aferi' s kolegom s posla, zbog koje je pomišljala i na to da ostavi svog supruga, piše The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO: Gdje najčešće počinje preljub

Pokretanje videa...

00:55

Otkrila je da je sa suprugom 13 godina u vezi i da joj je on u svemu bio prvi u životu, no veza im u zadnje vrijeme malo stagnira. Tako joj je, kad je kolega počeo koketirati s njom, njegovo toplo i simpatično ponašanje postao bijeg iz bračne dosade. 

Sad couple in bed

- Počeo sam se pomalo sve više uzbuđivati kad bi došlo vrijeme za odlazak na posao zato što ću ga vidjeti, priznala je. U međuvremenu su razvili prijateljstvo i izvan posla, uživajući u večernjim izlascima i zajedničkim šetnjama. Njezin kolega upravo je izašao iz ozbiljne veze i jednostavno su se zbližili.  

- Povjerila sam mu se oko toga da su sve stvari koje zajedno radimo zapravo stvari koje bih voljela da moj suprug želi raditi sa mnom - piše. No, stvari su postale ozbiljnije nakon što je njezin suprug zaboravio na njen rođendan. Proslavila ga je s kolegom, no to ju je jako pogodilo, pa se počela pitati koliko je uopće sretna u braku.

Znakovi koji odaju preljubnika
Znakovi koji odaju preljubnika

- Znam da već emocionalno varam svog muža s njim. I uopće mi nije žao. Što više razmišljam o tome, to više shvaćam koliko me je suprug zanemarivao. Činim sve što je u mojoj moći da mu ugodim, da se osjeća posebnim i godinama se žrtvujem da bi se osjećao cijenjenim, a nisam imala ništa zauzvrat – piše žena, uz napomenu kako je suprug zapravo potpuno nesvjestan njenih osjećaja. 

Smiling couple in love outdoors

Korisnici Reddita podijelili su svoja razmišljanja o situaciji: 

- Ovdje se događaju dva problema: vaš suprug vas zanemaruje i vi ispunjavate neke svoje potrebe izvan braka, istaknula je jedna komentatorica.

- Obje te stvari su vrlo opasne jer je ovo svojevrsna prijevara - dodala je. 

- Zvuči kao da ste izbačeni iz veze, odnosno da je vaša veza sa suprugom udarila u zid - napisao je drugi komentator. 

Pronašao se tu i savjet da razmisli o problemima s kojima se dosad nije bavila. 

- U međuvremenu ga varaš. Nemoj to opravdavati i tražiti druge izraze – ti varaš supruga – napisao je jedan. 


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 8

VIDEO

Dnevni horoskop za subotu 5. listopada: Vage su ljubomorne, Škorpion zavodi izgledom...
ŠTO DONOSI POČETAK VIKENDA?

Dnevni horoskop za subotu 5. listopada: Vage su ljubomorne, Škorpion zavodi izgledom...

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 5. listopada i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje