Pljeskavice često znaju ispasti suhe, a kako biste to izbjegli pročitajte koji savjet je dao vrhunski chef s kojim će pljeskavice svaki put ispasti sočne i ukusne. Ovaj trik je nevjerojatno jednostavan
Provjerite odličan trik poznatog chefa za najsočnije pljeskavice
Američki chef Graham Elliott otkrio je način kako pripremiti pljeskavice na roštilju, da ne izgube sočnost, a budu pune okusa. Neki ih zalijevaju pivom tijekom pečenja, no čini se da postoji bolji način - stavljanje kockice leda na svaku pljeskavicu.
POGLEDAJTE VIDEO:
Pokretanje videa...
- Napravite pljeskavice, a zatim stavite malu kocku leda u svaku i tek onda roštiljajte. Tako će ostati vlažna jer će se led topiti polako i sačuvati je od isušivanja - rekao je chef Elliott i dodao kako smatra da je to ujedno i odličan način da meso dobije fini okus roštilja, samo treba pustiti sokove da odrade svoj posao, a prenosi ozzyman.com.
Pogledajte u videu kako pripremiti savršene pljeskavice: