Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Proso je ukusan dodatak juhama i palačinkama

Proso je ukusan dodatak juhama i palačinkama
1

Prosom možete zgusnuti juhu ili s mlijekom pripremiti kašu za doručak, a možete ga dodati i tijestu za kruh ili kekse. Oljuštena zrna prosa

Prosom možete zgusnuti juhu ili s mlijekom pripremiti kašu za doručak, a možete ga dodati i tijestu za kruh ili kekse. Oljuštena zrna prosa vrlo su sitna, otprilike kao glavica pribadače, svijeložute boje s tamnom mrljom. Pri kuhanju jako nabubre, pa ih ne stavljajte puno u juhu. Prosene pahuljice skuhaju se brže od cijelih zrna, a možete ih rabiti za zgušnjavanje juha. Cijela zrna prosa kuhajte u puno tekućine, oko pola sata da zrna nabubre i omekšaju. Kuhano proso možete dodati smjesi za palačinke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0