Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Prošla peglom po madracu u hotelu: 'Gledajte što je ispuzalo'

Prošla peglom po madracu u hotelu: 'Gledajte što je ispuzalo'

Ako mislite da je vaš ili hotelski madrac čist - razmislite ponovno pa provjerite ugrijanom peglom. TikTokerica pokazala što će sve od životinjica ispuzati iz madraca zbog topline

VIDEO

Ako neko vrijeme niste usisavali madrace, ili vam se ponekad čini da nisu dovoljno čisti, vrijedi isprobati trik koji, kako se čini iz videa objavljenog na TikToku, mogao istjerati sve grinje i bube na površinu. Naime, dvije Influencerice pod nadimkom @janelleandkate objavile su video u kojem savjetuju 'istjerati' bube na površinu.

POGLEDAJTE VIDEO: Istrenirao psa da nanjuši - stjenice 

Pokretanje videa...

[TOP 3 VIJESTI DANA] Gibbs njuši nametnike bez greške: ‘Moj pas je detektiv za stjenice’ 01:13

- Upalite peglu na najjaču temperaturu i prođite njome preko plahte na krevetu, najbolje uz sam rub kreveta, jer se sve bube najradije skupljaju u rubovima - savjetuje jedna od njih, dok peglom prelazi preko plahte. Čini se da to radi na suho, odnosno bez dodavanja pare. Kad je nekoliko puta peglom prešla preko jednog dijela madraca, nakon neki 30-ak sekundi, podigla je plahtu i zaštitnu navlaku madraca i ostala šokirana time koliko se kukaca našlo na madracu.

- Umrla bih da vidim te bube - prokomentirala je jedna pratiteljica, dok druga kaže:

- Ne brinite, ako u krevetu ima buba, znat ćete to i bez peglanja - U komentarima se javio i jedan muškarac koji je, kako kaže, nedavno bio u hotelu i vidio bube na madracu, tako da mu se gadilo spavati u krevetu.  

- Pa, što ako ih izvučem na površinu madraca, što onda s njima? - zapitala se još jedna komentatorica, kojoj su odmah i odgovorili: Usisajte ih.

Među komentarima je bilo i onih koji kažu da madrace zato povremeno očiste parnim čistačem, dok je jedna komentatorica naglasila da na temelju vlastitog iskustva mora upozoriti kako prije peglanja ili čišćenja madraca parnim čistačem treba voditi računa da to ne radimo ako je na etiketi madraca naznačeno da ima vodonepropusnu navlaku.

U tom slučaju tu stranu madraca ne smije se zagrijavati, jer bi se vodonepropusna obloga mogla otopiti, upozorava. 

          

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Evo kako danas rade trgovine
DETALJAN POPIS

Evo kako danas rade trgovine

Trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini, a trgovine i šoping centri sami biraju koje će to nedjelje biti. Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom pogledajte u našem detaljnom vodiču

Veliki tjedni horoskop: Bika čeka miran tjedan, Lava flert, a Vagu neočekivana događanja
OD 25. DO 31. KOLOVOZA

Veliki tjedni horoskop: Bika čeka miran tjedan, Lava flert, a Vagu neočekivana događanja

Vaga je u odličnom razdoblju, dobar Venerin utjecaj donosi optimizam i život pun zabave, ali zato se moraju prepustiti zbivanjima koje donosi Venera od 30.8.