Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

'Prodao sam sve što imam i sad u Puli radim najfinije bruskete'

'Prodao sam sve što imam i sad u Puli radim najfinije bruskete'

Giovanni Rotondi je inače bio sanitarni inspektor u Riminiju, a sad u Istri u svom restoranu u Puli nudi izvorne talijanske specijalitete po originalnim recepturama

Prodao je sve što ima, odlučio napustiti rodnu Italiju i preselio se u Pulu kako bi otvorio bruschetteriju. Giovanni Rotondi (62) godinama je u Italiji radio kao inspektor za hranu i piće, provjeravao sanitarnu ispravnost restorana i objekata te je neke morao i zatvoriti. Odlučio se za totalnu životnu promjenu napustivši svoju zemlju koju, priznaje, nosi u srcu i u staroj jezgri Pule otvorio prvu bruschetteriju "Bruska".

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0