Obavijesti

Lifestyle

Komentari 8

Prestanite lutati i otkrijte koja vam je istinska svrha u životu prema horoskopskom znaku

Prestanite lutati i otkrijte koja vam je istinska svrha u životu prema horoskopskom znaku
6

Osim ako niste jedan od onih koji prirodno znaju svoj životni poziv, možda ste se pitali o svojoj pravoj svrsi. Ljubitelji astrologije reći će, naravno, da je vaš poziv zapisan u zvijezdama...

VIDEO

Ovan

Kao jedan od natjecateljski nastrojenih i ambicioznijih zvjezdanih znakova, Ovan cvjeta u postignućima i napretku. Voli gurati stvari naprijed.

Svrha:

Bilo da napredujete u umjetnosti, tehnologiji ili poslu, svakako preuzmite vlast i usredotočite se na razvoj nečeg novog za napredak društva.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Lav

Lavovima se drugi znakovi dive zbog odlučnosti i nevjerojatnog duha. 

Svrha:

Oslonite se na svoju sposobnost da izvučete najbolje iz loše situacije. Iskoristite vatrenu osobnost i nepobitan smisao za humor da potaknete ljude oko sebe.

Strijelac

Strijelac napreduje u otkrivanju novih stvari. Imaju vječno pozitivan pogled na život i njeguju činjenicu da uvijek postoji nešto novo, piše MSN.

Svrha:

Životna ambicija Strijelca trebala bi biti inspiracija drugih svojom nepokolebljivom pozitivnošću i žarom za životom.

Blizanci

Blizanci imaju tendenciju da budu odlični sugovornici i često su fantastični čuvari mira. Ponekad se opisuju kao 'ljepilo koje ujedinjuje cijelo čovječanstvo'.

Svrha:

Ne zaboravite na one oko sebe, ali oslonite se i na svoj slobodni duh. Bez sumnje ćete svima oko sebe usaditi ideju slobode.

Koji emotikon je idealan za vas prema horoskopskom znaku: Vatreno srce, leptir, mikrofon...
Koji emotikon je idealan za vas prema horoskopskom znaku: Vatreno srce, leptir, mikrofon...

Vaga

Vage vole razjasniti činjenice prije donošenja važne odluke. Izvrsne su u situacijama koje zahtijevaju pravedan, logičan i pristojan stav.

Svrha:

Velika životna svrha Vaga je korištenje svog analitičkog uma i nepristranog stava u borbi za pravdu u ovom svijetu.

Vodenjak

Često ih se smatra najbuntovnijim znakom, rođeni u znaku Vodenjaka vole prkositi konvencijama. Iznad svega cijene kreativnost i originalnost te vole rušiti stereotipe.

Svrha:

Vaša svrha u životu je potaknuti upravo taj duh u drugima. Potaknite ljude da krče vlastiti put i imaju povjerenja u vlastitu intuiciju. 

Ovih šest znakova troše kao da su dobili na jackpotu - a nisu!
Ovih šest znakova troše kao da su dobili na jackpotu - a nisu!

Rak

Rakovi imaju nevjerojatnu moć hvatanja najsuptilnijih neverbalnih znakova. Njihova je emocionalna inteligencija bez premca, što ih čini velikim empatima.

Svrha:

Vi ste velika emocionalna podrška i uvijek nudite rame za plakanje. Oslonite se na ovu snagu i ne zaboravite pokazati svijetu snagu bezuvjetne ljubavi.

Škorpion

Škorpioni imaju zavidnu hrabrost da se suoče s mračnijim stvarima u životu. Ništa neće odvratiti Škorpiona od jurnjave za onim što želi. Često su tajanstveni i složeni.

Svrha:

Životna svrha Škorpiona je pokazati drugima da je sve moguće, sve dok imate strasti i volje. Oni potiču druge znakove da izađu iz svoje zone udobnosti.

Ribe

Još jedan vrlo osjetljiv znak, Ribe najbolje funkcioniraju kada posvete vrijeme pomaganju drugima. Rođeni u znaku Riba obično su vrlo dobrotvorni, s kreativnom i duhovnom energijom.

Svrha:

Životna svrha Ribe je nadahnuti druge da koriste svoju moć samoizražavanja. Na taj način možete pomoći da se duše okupe na najdubljim razinama.

Bik

Bikovi žude za stabilnošću u svim područjima svog života, od karijere do veze. To ih, naravno, ne sprječava da žude za materijalnim posjedima.

Svrha:

Kao znak koji voli stjecanje materijalnih dobara i bogatstva, kao i njegovanje stabilnosti u odnosima, briga za voljene vaša je krajnja svrha

Djevica

Djevice imaju duh orijentiran na pružanje usluga što ih čini neprocjenjivima u svakom radnom okruženju. Uvijek imaju nešto za dodati.

Svrha:

Djevice su obično hrabre i pouzdane osobe, čija je životna svrha rad na poboljšanju društva.

Dreamstime

Jarac

Najambiciozniji od svih znakova, Jarci su u stanju nadvladati sve što im stane na put. Oni su rigorozni i vrijedni, a istovremeno podižu one oko sebe.

Svrha:

Životna svrha Jarca je pokazati svijetu moć njegovanja i bezuvjetne, nepokolebljive podrške drugima.

Volite horore ili ih mrzite? Evo što to govori o vašoj osobnosti
Volite horore ili ih mrzite? Evo što to govori o vašoj osobnosti
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 8

VIDEO

Kako rade trgovine u nedjelju
DETALJAN POPIS

Kako rade trgovine u nedjelju

Trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini, a trgovine i šoping centri sami biraju koje će to nedjelje biti. Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom pogledajte u našem detaljnom vodiču

Jedna stvar koju imate doma, a nije ocat, otopit će kamenac na slavinama za dvije minute
SUPER TRIK

Jedna stvar koju imate doma, a nije ocat, otopit će kamenac na slavinama za dvije minute

Riječ je o prirodnoj otopini koju možete napraviti sami, a jedino na što treba paziti jest da ona ne stoji na osjetljivim površinama dulje od dvije minute, jer bi ih zbog kiselosti mogla oštetiti