![Popečci od mladog luka gotovi su za pola sata - odlično idu uz domaće vrhnje s vlascem](https://img.24sata.hr/wdwjFpIw9plaBif5xmdF-E4dq0Y=/414x267/smart/media/images/src/20130726/bef2ceef5429c35e97f74f2efd16578d.jpg)
Želite li da popečci budu manje masni, pecite ih u pećnici. Na protvan stavite masni papir, poslažite popečke i ispecite na 180 stupnjeva. Poslužite uz vrhnje s vlascem i crvenom paprikom
Lifestyle
Komentari 2Želite li da popečci budu manje masni, pecite ih u pećnici. Na protvan stavite masni papir, poslažite popečke i ispecite na 180 stupnjeva. Poslužite uz vrhnje s vlascem i crvenom paprikom
POGLEDAJTE VIDEO o proklijalom krumpiru:
Pokretanje videa...
Stari kruh isjeckajte i poškropite toplom vodom da omekani. U to dodajte nariban krumpir i mrkvu, i sitno sjeckani mladi luk. Ubacite i sve ostale sastojke,osim mrvica, i rukom dobro izmiješajte da se svi sastojci povežu. Potom dodajte krušnih mrvica koliko je potrebno za dobru teksturu.
Oblikujte kuglice, spljoštite ih dlanovima, uvaljajte u mrvice i pecite u vrućem ulju.
Želite li da popečci budu manje masni, pecite ih u pećnici. Na protvan stavite masni papir, poslažite popečke i ispecite na 180 stupnjeva - najprije 10 minuta s jedne strane pa ih okrenite i nastavite peći 5 do 10 minuta s druge. Gotovi su kad dobiju lijepu rumenu boju.
Poslužite uz domaće vrhnje u koje ste stavili malo svježeg vlasca, soli i crvene paprike.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+