Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Pomadom za kosu i prstima lako učvrstite 'curtain' šiške

Pomadom za kosu i prstima lako učvrstite 'curtain' šiške
3

Pomada će držati frizuru na mjestu, lako se nanosi i stoji na mjestu cijeli dan. Pomade se najčešće koriste za muške brade i frizure, a ako nanesete tanki sloj, držat će i šiške

VIDEO

Za nestašne frizure koje na mjestu ne mogu držati samo pjena i lak trebat će vam nešto puno ‘jače’. Proizvod koji se najčešće koristi za mušku bradu je pomada, idealna za stiliziranje ako vam frizura treba izdržati cijeli dan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Pas s frizurom 01:23

Na društvenim se mrežama širi trik učvršćivanja ‘curtain bangs’ šiški pomadom, tako da imaju volumen i stoje isfenirane cijeli dan.

Uzmite malo pomade i rastrljajte je među prstima, a zatim vrhove šiški namjestite točno onako kako želite da ostanu.

10 frizura za vruće ljetne dane
10 frizura za vruće ljetne dane

Pomade su odlične jer se ne lijepe i ispiru se vodom, a dostupne su u gotovo svim drogerijama.

Možete ih koristiti i za druge frizure, poput zalizanog repa ili punđe. Nemojte staviti previše proizvoda kako ne biste uništili lepršavost kose ili je otežali i izgubili volumen.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO

Jeste li se prepoznali? Top 15 znakova da ste loši u krevetu
KAKAV STE LJUBAVNIK?

Jeste li se prepoznali? Top 15 znakova da ste loši u krevetu

Procjenjujete li uspješnost spolnog odnosa prema tome koliko je orgazma imao svatko od vas, promašili ste skroz poantu svega. Seks je cijelo putovanje, a ne samo stizanje do cilja

Naučite kada i kako pravilno zasoliti hranu tijekom kuhanja
SAVJETI VRHUNSKIH KUHARA

Naučite kada i kako pravilno zasoliti hranu tijekom kuhanja

Voda za tjesteninu i ugljikohidrate općenito bi trebala biti slana poput mora i potpuno nepitka. Sol eliminira bilo kakvu slatkoću u završnom jelu i povećava tu dubinu okusa od samog početka