Obavijesti

Lifestyle

Komentari 4

Pogledajte neke od najljepših plaža na Jadranu pa ako ste blizu, svakako ih posjetite

Pogledajte neke od najljepših plaža na Jadranu pa ako ste blizu, svakako ih posjetite

Predivnih plaža u Hrvastkoj je jako puno i ponekad se teško odlučiti za idealnu destinaciju. Izdvojili smo njih sedam, sve redom su nestvarno lijepe i savršene za odmor od svega

VIDEO

Plaža Punta Rata dokaz je da mediteranski raj još postoji, Stiniva se smatra jednom od najljepših plaža u Hrvatskoj, a plaža Dubovica je sve što trebate ljeti... Sa svojim sazviježđem kristalnih uvala, ugled Hrvatske među ljudima željnima sunca je sve jači, napisao je renomirani francuski časopis Vogue prije nekoliko godina hvaleći našu obalu.

POGLEDAJTE VIDEO 25 predivnih plaža na Jadranu:

Pokretanje videa...

Top 25 naših najljepših plaža: Koju od njih još niste isprobali? 02:09

Izdvojili smo neke od najljepših plaža na Jadranu koje su i urednicima Voguea zapele za oko:

1. Zlatni rat

Poznat i kao Zlatni rog, ovaj pješčani dio, zapadno od grada Bola, jedno je od najomiljenijih ljetnih odredišta u Hrvatskoj, ne samo radi tirkizne boje mora, već i zbog brojnih vodenih sportova, bilo da se radi o jedrenju ili vožnji kajakom.

2. Punta Rata

Nalazi se na Makarskoj rivijeri u Brelima. Plaža Punta Rata dokaz je da mediteranski raj još postoji. U pozadini su stijene i borovi te je lako pronaći mirno mjesto ili čak unajmiti i ležaljku za sunčanje. Nekima je upravo ovo najljepša plaža.

3. Betina 

Nalazi se nedaleko od Dubrovnika. Plaža Betina je smještena iza stjenovite špilje. Lijepo je očuvana, a do nje se može samo morskim putem, vodenim taksijem ili kajakom.

4. Stiniva

Nalazi se na Visu, a bila je skrovište vojnika za vrijeme Drugog svjetskog rata, a danas se Stiniva smatra jednom od najljepših plaža u Hrvatskoj. Pristup plaži je nezgodan, no to je čini još ljepšom. 

5. Little Green Bay

From May 2023 you will be able to dive back into our little bay! Bookings are already open and we are in full swing to...

Objavljuje LittlegreenbaySrijeda, 26. listopada 2022.

Nalazi se na otoku Hvaru uz hotel Little Green Bay. Uokvirena stablima maslina, plaža je okružena mekanim ležaljkama, a gosti hotela mogu iskoristiti najbolje od toga uz maske za ronjenje i pedaline koje hotel nudi.

6. Nugal 

Još jedna bajkovita mediteranska destinacija nalazi se na Makarskoj rivijeri, u Tučepima. Nugal plaža je smještena među stijenama gdje dodiruje mirno Jadransko more. Nalazi se na sunčanoj strani planine Biokovo i omiljena je među nudistima.

7. Dubovica

Nalazi se na otoku Hvaru. Plaža Dubovica označava sve što trebate ljeti, skrovište od vjetra, bistro mirno more, idealno za otkrivanje prekrasnog podvodnog života.

Ovu plažu na Jadranu mnogi smatraju jednom od najljepših
Ovu plažu na Jadranu mnogi smatraju jednom od najljepših

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Kako rade trgovine u nedjelju
DETALJAN POPIS

Kako rade trgovine u nedjelju

Trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini, a trgovine i šoping centri sami biraju koje će to nedjelje biti. Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom pogledajte u našem detaljnom vodiču

Veliki tjedni horoskop: Djevice netko silno priželjkuje, a Vage će konstantno biti u pokretu
od 6. do 12. listopada

Veliki tjedni horoskop: Djevice netko silno priželjkuje, a Vage će konstantno biti u pokretu

Od Rakova se očekuje veća odgovornost, a nadređeni im povjeravaju poslove za koje su inače zaduženi drugi. Bit će nezamjenjivi i izvrsno će se snalaziti u trgovačkim i administrativnim poslovima
Dokažite svoje znanje u novom kvizu! Pitanja nisu baš lagana
TESTIRAJTE ZNANJE

Dokažite svoje znanje u novom kvizu! Pitanja nisu baš lagana

Samo za čitatelje 24sata donosimo zabavan i izazovan kviz od 25 pitanja u kojem se testira vaše znanje iz filma, zemljopisa, povijesti, glazbe...