Obavijesti

Lifestyle

Komentari 15

Travanj je idealan za obiteljski posjet Plitvičkim jezerima: Prepolovljene cijene karata

Plitvice slave rođendan! Karte u travnju jeftinije za čak 60 posto

Nacionalni park Plitvička jezera u travnju slavi 72. rođendan, pa su cijene karata značajno snizili. Tako karta za odrasle stoji 80, dok za djecu od 7 do 18 stoji 35 kuna

VIDEO

Nacionalni park Plitvička jezera prekrasno je doživjeti u bilo koje godišnje doba, a posebno u proljeće kada se budi priroda, a ove godine postoji i dodatni razlog da to učinite baš u travnju. Naime, cijene karata snižene su i do 60 posto, poručuju iz najvećeg hrvatskog nacionalnog parka.  

POGLEDAJTE VIDEO: Plitvička jezera zimi izgledaju doista veličanstveno 

Pokretanje videa...

00:45

Odrasli mogu kupiti kartu i posjetiti park do 30. travnja 2021. godine za 80 kuna po danu umjesto po dosadašnjoj cijeni od 180 kuna. U grupama od 15 odraslih  naviše cijena je snižena sa 160 kuna na 75 kuna. 

U travnju studenti mogu posjetiti Plitvička jezera po cijeni od 50 kuna za dan (umjesto 110 kuna), odnosno u grupama po 45 kuna (umjesto 100 kuna). Cijena karte za djecu od 7-18 godina iznosi 35 kuna (umjesto 50), dok je mlađima od sedam godina posjet besplatan tijekom cijene godine. 

Značajno su snižene i dvodnevne cijene ulaznica: Za odrasle one iznose u travnju 120 kn (umjesto 300 kuna), za studente 70 kuna (umjesto 170 kuna) te 60 kuna za djecu. 

Radno vrijeme parka je od 8 do 17 sati.

Plitvička jezera: Velike gužve unatoč poskupljenju cijena ulaznica

Pravo je zadovoljstvo prošetati čarobnim stazama uz modro-zelena jezera, uživati u spektakularnim slapovima, čistom zraku i laganoj šetnji na sve toplijim zrakama sunca te uživati u proljetnom buđenju prirode. Osim toga, najstariji nacionalni park u Hrvatskoj u proljeće slavi svoj rođendan: Kompleks Plitvičkih jezera proglašen je nacionalnim parkom 8. travnja 1949. godine. Proteže se na 29.685 hektara, od čega 200 hektara čine jezera, 13.320 hektara šume, a ostalo travnjaci i druge površine.

Sve dodatne informacije o tome kakav vas sadržaj u parku očekuje možete pronaći na stranicama Plitvičkih jezera.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 15

VIDEO

Kako rade trgovine u nedjelju
DETALJAN POPIS

Kako rade trgovine u nedjelju

Trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini, a trgovine i šoping centri sami biraju koje će to nedjelje biti. Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom pogledajte u našem detaljnom vodiču