Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Pileći zabaci u umaku od limuna

Pileći zabaci u umaku od limuna

Za ovaj recept trebat će vam pet pilećih zabataka, pola žličice papra, 50 g maslaca, 100 ml pilećeg temeljca, dva češnja češnjaka, sok jednog limuna i sol

Priprema:

Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva. Začinite piletinu paprom i soli i pecite na papiru za pečenje pola sata. Posljednjih pet minuta pojačajte temperaturu na 200 stupnjeva kako bi korica postala hrskava. U tavici rastopite maslac i nekoliko minuta miješajte, sve dok ne poprimi smećkastu boju. Ulijte temeljac, dodajte nasjeckani češnjak i sok jednog limuna. Po želji ubacite i nekoliko kriški limuna. Ubacite piletinu i pustite da krčka nekoliko minuta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

piletina 00:56

Sastojci:

pet pilećih zabataka, pola žličice papra, 50 g maslaca, 100 ml pilećeg temeljca, dva češnja češnjaka, sok jednog limuna, sol

Tjestenina s povrćem i svježim začinima za lagani ljetni ručak
Tjestenina s povrćem i svježim začinima za lagani ljetni ručak

Broj osoba: 5

Priprema: 30 minuta

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0